Αντίστροφη μέτρηση στον Απόλλωνα Λάρισας

*Η Ξάνθη αντίπαλος στο ξεκίνημα της Super League 2 *Ολοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι-Καιρού επιτρέποντος σήμερα η προπόνηση στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2021 21:10

Μετά από …136 ημέρες προετοιμασίας (σ.σ. ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου του 2020), ο Απόλλων Λάρισας είναι πανέτοιμος για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος, της Super League 2. Πρωτάθλημα -προς ικανοποίηση όλων- που αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου και 12 ομάδες καλούνται να ανταποκριθούν στα συνεχόμενα παιχνίδια, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα όπως εκ νέου διαμορφώνεται.

Η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές άναψαν το «πράσινο» φως και μετά από μεγάλο διάστημα, οι ομάδες της Super League 2 θα μπουν στο γήπεδο με επίσημες υποχρεώσεις.
Σημειώνεται πως η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε διενεργηθεί στα τέλη… Σεπτεμβρίου, καθώς η ελπίδα τότε ήταν να ξεκινήσει η δράση μέσα στον Οκτώβριο, όμως μια σειρά από θέματα, όπως κάποιες δικαστικές υποθέσεις και η μη συμφωνία με την ΕΡΤ για ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο, προκάλεσαν καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να έρθει ο Νοέμβριος και το νέο lockdown. Στον Απόλλωνα όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και σήμερα η προπόνηση, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη, ενώ εάν βρέχει θα αλλάξει το γήπεδο  της προπόνησης, για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μάγγος θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες έως τώρα, δουλεύοντας καθημερινά στις προπονήσεις με υπευθυνότητα.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Το φετινό ρόστερ της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας, αποτελούν οι παρακάτω 30 συνολικά ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γλύκος, Αστράς, Τάλισσον
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σκούπρας, Γεωργακόπουλος, Καρίκκι, Καμπέρης,  Μπούσης, Μόρας, Οκάν Χατζητερζόγλου, Γκόλιας, Καλούσης
ΜΕΣΟΙ: Χατζής, Μπάλας, Μπάμπης, Λουκάς, Λίταινας, Νύχταρης, Μπαλογιάννης, Μπρέμπος, Τασιούλης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζοβάρας, Μπαστιάνος, Κλάους Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής, Σούλτσε, Παναγιώτου, Παυλής, Ενγκοο, Ζαχόπουλος.  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, που ξεκινάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου (σ.σ. η ώρα έναρξης των αγώνων, καθώς και οι ημέρες διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο), έχει ως εξής:
*Α.Ε. Καραϊσκάκης- Λεβαδειακός
*Ο.Φ. Ιεράπετρας -Διαγόρας
*Χανιά- Δόξα Δράμας
*Παναχαϊκή -Τρίκαλα
*Εργοτέλης- Ιωνικός
*Απόλλων  Λάρισας- Ξάνθη
* Ένα από τα δύο παιχνίδια, Παναχαϊκή-Τρίκαλα ή Απόλλων  Λάρισας-Ξάνθη, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η ΞΑΝΘΗ
Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινούνται άπαντες στον Α.Ο. Ξάνθης που θα είναι ο αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας.
Προχθές πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.
Ο Ράντοσλαβ Βασίλεφ μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών), υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία  και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ενώ και ο Πολ Ίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος.
Ο πρώτος θα παραμείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ ο τερματοφύλακας αναμένεται να απουσιάσει από 4 έως 6 εβδομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ράντι Βόλτερς και ο Αλή Ερτορούλ, ενώ προφυλάχθηκε ο Πάτρικ Έμπερτ. Κατά τα άλλα, η διοίκηση της Ξανθιώτικης ομάδας ενισχύει με τον 32χρονο Κροάτη τερματοφύλακα Ιβάν Κέλαβα, τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Η Ξάνθη κάτω από τα δοκάρια έχει τους Βέλιτς και Σάο Μπέντο, με τον νεαρό Στεπάνοβιτς πιθανότατα να παίρνει παιχνίδια με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο, κάτι που σημαίνει ότι θα έμενε με 2 τερματοφύλακες. Ο Ιβάν Κέλαβα λοιπόν, φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του «άσου». Ο ύψους 1.96, «Άγιος» Ιβάν (έτσι τον αποκαλούσαν στη χώρα του), έχει γεμάτο βιογραφικό με παρουσία σε πολύ δυνατά πρωταθλήματα (Ιταλία, Ισπανία, Κροατία ανάμεσα σε άλλα) και συμμετοχές στους ομίλους του Champions League με την Dinamo Zagreb.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass