«Κολλάει» του Μαξίμ Μαξιμένκο

*ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ *ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΔΗΜ. ΜΙΚΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 21:06
Μαξίμ Μαξιμένκο Μαξίμ Μαξιμένκο

Η ΑΕΛ μετά την προχθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-0, συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση και για να επιτευχθεί η παραμονή πρέπει να ενισχυθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η Διοίκηση της ομάδας.

Μέχρι τώρα αποκτήθηκε ο Κολομπίνο (εξαιρετικός στον αγώνα με τον ΠΑΟ) και ο Τόσιτς, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση και άλλων παικτών.
Ο Ουκρανός αμυντικός Μαξίμ Μαξιμένκο, που μέχρι χθες ήταν δεδομένη η μεταγραφή του, δείχνει να «κολλάει»... Ο λόγος είναι ότι το Ελληνικό Προξενείο στην Ουκρανία δεν μπορεί να δεχθεί τα δικαιολογητικά του σύμφωνα με τον Μεταναστευτικό Κώδικα γιατί η ιατρική βεβαίωση και το πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου πρέπει να είναι επικυρωμένα με την APOSTILLE (μεταφρασμένο σε διεθνή γλώσσα όπως τα αγγλικά ή τα γαλλικά). Στο μεταξύ, λόγω την εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Ουκρανία (ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο), το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας δεν είναι εφικτό να εκδώσει τα απαραίτητα χαρτιά και αυτό μπορεί να γίνει στις 24 Ιανουαρίου. Ως τότε ο Μαξιμένκο δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα και ίσως χαλάσει η μεταγραφή του.
Πρόβλημα υπήρξε χθες και με τον μάνατζερ του Νίκου Καρανίκα και η μεταγραφή του τη χθεσινή μέρα δεν ολοκληρώθηκε. Πιθανόν να έχουμε σήμερα εξέλιξη με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να βοηθήσει την ομάδα.
Τέλος, ο Ουρουγουανός Ματίας Ακούνια παραμένει λόγω κακοκαιρίας εγκλωβισμένος στη Μαδρίτη και τελικά θα βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο για να ολοκληρωθεί η υπογραφή του συμβολαίου του.
ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Από χθες νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Δημήτρης Μικικής, μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟ Τριγλίας και στις ακαδημίες του Ηρακλή. Εκτιμήθηκε το βιογραφικό του, ενώ κάθε χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στην Αμερική.
ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Η ΕΠΟ έκανε γνωστό το πρόγραμμα των πρώτων έξι αναμετρήσεων για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός και η Λαμία έχουν ήδη περάσει στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνες. Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στις 17:15 θα γίνει ο πρώτος αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΛ στο γήπεδο Τούμπας.
Αναλυτικά:
ΤΕΤΑΡΤΗ (20/1)
Βόλος - ΟΦΗ (15.00)
Άρης - Αστέρας Τρίπολης (15.00)
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (17.15)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19.30)
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (21.30)
ΠΕΜΠΤΗ (21/1)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (19.30)

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass