«Καταδικαστέα η πράξη αλλά όχι η ιστιοπλοΐα...»

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2021 20:03

Του Σωτ. Κέλλα
«Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας κατά των γυναικών όπως αυτή που κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, αλλά όχι την ιστιοπλοΐα» είπε μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του λαρισινού Συλλόγου Ιστιοπλοΐας ΝΙΛΟ Αίολος, Νίκος Κουφίδης.


Και συνεχίζει λέγοντας: «Μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση δεν μπορούμε να προσάψουμε σε κανέναν τίποτα. Η Μπεκατώρου έκανε μία σοβαρή καταγγελία, που πρέπει να αποδειχθεί, εναντίον του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος με την ιδιότητα του περιφερειακού υπεύθυνου της Θεσσαλίας ερχόταν πριν μία τετραετία και στη Λάρισα εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία».
Για τις καταγγελίες που η μία διαδέχεται την άλλη και για το αν έχουν επιπτώσεις στο άθλημα, ο Νίκος Κουφίδης μάς λέει: «Όλοι θέλουμε υγιή αθλητισμό και ιδιαίτερα στην ιστιοπλοΐα που έχει συνδεθεί ως άθλημα με την Ελλάδα και έχει αναδείξει αρκετούς Ολυμπιονίκες. Αισιοδοξούμε ότι όλο αυτό που γίνεται θα συμβεί για το καλό του αθλήματος. Επαναλαμβάνω ότι εμείς καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας κατά αθλητών και ιδιαίτερα κατά των γυναικών. Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που συνυπάρχουν άνδρες και γυναίκες».
Και ο πρόεδρος του μοναδικού λαρισινού Συλλόγου Ιστιοπλοΐας κατέληξε: «Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να αναφερθούμε στους Λαρισαίους που ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα γιατί η Λάρισα μπορεί να μην έχει θάλασσα αλλά οι Λαρισαίοι αγαπάνε τη θάλασσα και μετέχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ιδιαίτερα στις ρεγκάτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass