Νοκ άουτ για ενάμιση μήνα ο Μπούσης του Απόλλωνα

*ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ *ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΚΕΚΑΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2021 21:01

Διπλό κακό προχθές για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχασε στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 1-0 και παράλληλα τέθηκε εκτός πλάνων ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι και θα απουσιάσει για ενάμιση περίπου

μήνα.

Οι «κυανόλευκοι» υπέστησαν την 4η ήττα τους σε επτά παιχνίδια και ασφαλώς υπάρχει προβληματισμός, διότι η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί.
Την Κυριακή ο Απόλλωνας υποδέχεται στη Φιλιππούπολη τη Δόξα Δράμας και θα επιδιώξει, παράλληλα με την επιστροφή του στη φυσική του έδρα, να επανέλθει και στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας, από την Ένωση Πιερίας: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ (13/2, 14:45)
*Χανιά-Ιεράπετρα: Κρασαγάκης (Ηρακλείου), Καλύβας (Φθιώτιδας), Αναστασίου (Θεσσαλίας), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Ιωάννης Τζίκας (Μακεδονίας).
*Α.Ο. Ξάνθης- Α.Ο. Τρίκαλα: Βρέσκας (Πιερίας): Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος Τακίδης (Κιλκίς), παρ. Βασίλης Γαβριηλίδης (Ξάνθης).
ΚΥΡΙΑΚΗ (14/2, 14:45)
*Απόλλων Λ.- Δόξα Δράμας: Μέγας (Πιερίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μανασής (Τρικάλων), 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).
*Εργοτέλης - Διαγόρας: Ανδριανός (Αχαΐας), Μπουρτζοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Κουκουράκης (Χανίων), παρ. Κωνσταντίνος Βασσάλος (Χανίων).
*Παναχαϊκή 1891- Λεβαδειακός: Ντάουλας, Πλάκας, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος Δραγάτης (Αν. Αττικής), παρ. Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλονιάς - Ιθάκης).
*Ιωνικός- Καραϊσκάκης: Ψυχουλάς, Αθανασοπούλου (Βοιωτίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος Βλάχος (Αν. Αττικής), παρ. Σοφιανός Μαρανός (Αθηνών).
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ SL2 Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Με κανονική άδεια που πήρε χθες, θα συνεχίσει στη SL2 η Δόξα Δράμας. Μετά από αρκετό καιρό αναμονής οι Δραμινοί εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Θυμίζουμε ότι η Δόξα Δράμας αγωνιζόταν μέχρι τούτο το διάστημα με προσωρινή διαταγή που πήρε έπειτα από προσφυγή της στο Εφετείο. Χθες εκδόθηκε η απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο με βάσει την οποία η Δόξα δεν θα έχει δικαίωμα ανόδου στη Super League 1.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΚΕΚΑ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα, του εξαίρετου τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα. Ο 26χρονος γκολκίπερ επιστρέφει «σπίτι» του, μετά από έξι μήνες παρουσίας του, στον Λεβαδειακό και ο ίδιος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη.
Ο Γκέκας την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέχρι και τη διακοπή λόγω Covid τον Μάρτιο, είχε σε 20 επίσημα παιχνίδια, το απόλυτο των συμμετοχών, κάτω από τα γκολποστ του Απόλλωνα, έχοντας μάλιστα πολύ καλά στατιστικά.
Επίσης κατέγραψε και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Νέστορας γεννήθηκε στις 7/3/1995 στην Καρδίτσα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass