Αμεση λειτουργία του ανοιχτού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας!

*Επιστολή του ΝΟΛ στον δήμαρχο Λαρισαίων

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2021 20:04

«Σας παρακαλούμε για την προσωπική σας επέμβαση στην άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου έτσι ώστε και η πόλη μας να δώσει την ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιδιά να προπονηθούν για να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που σταμάτησε. Σε όλες τις

υπόλοιπες πόλεις τα κολυμβητήρια έχουν ανοίξει άλλωστε…» Αυτό αναφέρε μεταξύ άλλων σε επιστολή που έστειλε ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας στον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη και ζητάει να ανοίξει το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας. Με την επιστολή θέλησε να γνωστοποιήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι κολυμβητικοί Σύλλογοι της Λάρισας όσο και συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας.
Αναλυτικότερα αναφέρονται τα ακόλουθα: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε εάν δεν το γνωρίζετε ήδη ότι με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επιτρέπεται η λειτουργία των ανοικτών κολυμβητηρίων της χώρας από τις 15 Φεβρουαρίου σε ειδικές ομάδες συμπολιτών μας και τους αθλητές των συλλόγων με τις ανάλογες προϋποθέσεις όπως εβδομαδιαία τεστ covid, κλειστά αποδυτήρια, συγκεκριμένο αριθμό χρηστών ανά τετραγωνικό.
Τα κολυμβητήρια μπορούν να εξυπηρετούν υποψήφιους φοιτητές Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Στρατιωτικών σχολών όπως και αθλητές Συλλόγων.
Επίσης τα κολυμβητήρια δεν σταμάτησαν ποτέ ακόμη και κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης όλων των παραπάνω ομάδων, να εξυπηρετούν άτομα με ειδικές ανάγκες που έχουν ανάγκη από θεραπευτική αγωγή-κολύμβηση».
Παράλληλα, ο Ν.Ο.Λ. τονίζει ότι το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας έχει πρόβλημα με τη λειτουργία του λέγοντας ότι πρέπει να κλείνει μόνο τριάντα μέρες τον χειμώνα όπως γίνεται με όλα τα κολυμβητήρια της χώρας. Επίσης, αναφέρει στην επιστολή ότι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ ο Σύλλογος είχε πληθώρα παιδιών που περίμεναν να αθληθούν, δεν δόθηκε το κολυμβητήριο στις ομάδες πόλο του Συλλόγου.
Στην επιστολή επίσης επισημαίνει ότι όλα τα κολυμβητήρια ανά την Ελλάδα λειτουργούν μέχρι τις έντεκα το βράδυ επειδή εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υπάρχουν δεκάδες πισίνες για να εξυπηρετούνται όλοι, για τον λόγο αυτόν επιμηκύνουν το ωράριο λειτουργίας ώστε να εξυπηρετούν τους αθλητές των Συλλόγων και τους δημότες τους.
Ο Ν.Ο.Λ. είναι διατεθειμένος να «δώσει ζωή» σε εγκαταστάσεις που δυστυχώς, όπως υποστηρίζει στην επιστολή του, τον περισσότερο καιρό μέχρι σήμερα είναι χωρίς.
Γράφει χαρακτηριστικά: «Μαζί, και κυρίως με τη δικιά μας συνδρομή, μπορούμε να φέρουμε διοργανώσεις κολυμβητικές, πόλο, συγχρονισμένης κολύμβησης και άλλες. (Ηδη στο μικρό διάστημα λειτουργείας του κολυμβητηρίου φέραμε κάποιες από αυτές με μεγάλη επιτυχία). Αυτές οι διοργανώσεις δεν δίνουν μόνο την ευκαιρία στους συμπολίτες μας και στους αθλητές της πόλης μας να τις παρακολουθήσουν αλλά συγχρόνως έχουμε και ανταποδοτικά οφέλη σε αρκετές ομάδες συμπολιτών μας που έχουν εστιατόρια ξενοδοχεία μπάρ αλλά ακόμη και καταστήματα λιανικής πώλησης».
Κλείνοντας, δίνει ελαφρυντικό στη Δημοτική Αρχή γράφοντας: «Αντιλαμβανόμαστε το μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον πλανήτη μας και δεν είναι άλλο από την πανδημία, όμως από την άλλη υπάρχει η ανάγκη για συνέχεια της ζωής, πάντα βέβαια με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια του πολίτη. Έχουμε ακολουθήσει και πάντα ακολουθούμε και σεβόμαστε τις οδηγίες της Πολιτείας που αφορούν την ατομική αλλά και τη συλλογική προστασία των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass