Τελευταία ευκαιρία...

ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2021 21:00

Τέσσερις αγώνες μένουν ακόμη για την ΑΕΛ, προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 και μετά την ήττα από τη Λαμία την περασμένη Τετάρτη στο Αλκαζάρ, τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα για την υπόθεση της σωτηρίας.


Ουραγός στη βαθμολογία η λαρισινή ομάδα, έχει πλέον λιγοστές ελπίδες, αλλά εφόσον μαθηματικά δεν χάθηκε τίποτα ακόμη, οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να το παλέψουν μέχρι το τέλος.
Αύριο πάντως δίνεται ίσως η τελευταία ευκαιρία για τους «βυσσινί», διότι εάν κερδίσουν τον Παναιτωλικό στο στάδιο Αλκαζάρ θα συνεχίσουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.
Χθες το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε επιθετική και αμυντική ανάπτυξη, με τους παίκτες να συνειδητοποιούν πως στην αυριανή αναμέτρηση δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
Ο Γιακιμόφσκι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα όπως και ο Μαξιμένγκο, για τον οποίο θα αποφασίσει το ιατρικό τιμ αν επιτρέπεται να αγωνιστεί με μάσκα μετά το χτύπημα που έχει δεχθεί στη μύτη.
Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σπαρβ.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 3 το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.

 

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Χαμόγελα και για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια, του Παναιτωλικού. Νίκολας Ματσόλα και Τέλης Καρασαλίδης έχουν μπει στις προπονήσεις της ομάδας, με τον Αργεντίνο να επιστρέφει νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση που οριοθετούσε την επιστροφή του στα πλέι άουτ.
Αμφότεροι δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, αλλά είναι πολύ πιθανό να μπουν στην 20άδα στο μεθεπόμενο κόντρα στον Βόλο στο Αγρίνιο.
Από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τζανακάκης και Λιάβας.

 

ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τα μέλη του προπονητικού team, Ανδρέα Λαυδαριά, Κώστα Κατσάρα, αλλά και την παραίτηση του αντιπροέδρου, Σταύρου Πουλαράκη. Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ότι: Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Κατσάρα, Λαυδαριά και Πουλαράκη.

 

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΖΙΖΙΤΣ
Ο Νίκολα Ζίζιτς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία και θα χάσει έναν αγώνα της ΑΕΛ. Και το παιχνίδι της Super League 1 στο οποίο δεν θα αγωνιστεί επέλεξε ο Τζιανλούκα Φέστα. Έπειτα από απόφαση του Ιταλού τεχνικού των «βυσσινί», ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, Νίκολα Ζίζιτς, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1, που θα γίνει την Κυριακή (14/03, 19:00) στο στάδιο Αλκαζάρ.

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ
Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30), στη «μάχη» της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι έρχονται από την πρώτη ήττα μέσα στο 2021, το 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ωστόσο στα ντέρμπι δείχνουν σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο 2-1 επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. «Πληγωμένοι» από τους πολλούς τραυματισμούς οι «κιτρινόμαυροι» του Μανόλο Χιμένεθ, φιλοδοξούν να πάρουν -επιτέλους- ένα ντέρμπι, σπάζοντας το αρνητικό σερί που «τρέχουν» από την περασμένη σεζόν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ (NS1)
19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (NS2)
ΑΥΡΙΟ
15:00 Άρης - Ατρόμητος (NS1)
17:15 ΑΕΛ - Παναιτωλικός (NS2)
17:15 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (NS1)
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
19:30 ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός (NS1)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 23 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    56-11    58
2. ΠΑΟΚ    45-20    46
3. Άρης    28-14    44
4. ΑΕΚ    38-27    44
5. Παναθηναϊκός    27-16    41
6. Αστέρας Τρίπολης    24-22    38
7. ΝΠΣ Βόλος    24-29    30
8. Ατρόμητος    23-31    26
9. ΠΑΣ Γιάννινα    21-26    24
10. Απόλλων Σμύρνης    23-32    22
11. ΟΦΗ    19-37    19
12. Λαμία    12-34    18
13. Παναιτωλικός    12-30    17
14. ΑΕΛ    12-35    10
*Λαμία και ΑΕΛ, έχουν από 22 αγώνες

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass