Ο Καμπάκοφ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Τρεϊμάνις στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 06 Απρ 2021 13:00

Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα «σφυρίξει» τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες».

Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη (7/4).
Ο Καμπάκος διηύθυνε την πρόσφατη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1), καθώς και τον φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4), ενώ πέρυσι υπήρξε διαιτητής στο ματς Τότεναμ-Ολυμπιακός (4-2). Ο Βούλγαρος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του στον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με τον Φωτόπουλο (AVAR).
Ο Λετονός διαιτητής, Αντρίς Τρεϊμάνις, διηύθυνε φέτος τους αγώνες ΑΕΚ-Άρης (0-2), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1), καθώς και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ (3-2). Στο παρελθόν είχε «σφυρίξει» και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Θέλτα (0-2). Ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαεδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη (AVAR).
Αναλυτικά:
Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (7/4/2021)
ΑΥΡΙΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
18:00 ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός: Τρεϊμάνις (Λετονίας), Γκουντερμάνις (Λετονίας), Σπασγιονίκοβς (Λετονίας), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Στεφάνσκι (Πολωνίας), ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας).
20:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Καμπάκοφ (Βουλγαρίας), Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρίας), Χριστόφ (Βουλγαρίας), 4ος : Ευαγγέλου (Αθηνών), VAR: Πάουλους Φαν Μπέκε (Ολλανδίας), ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass