Το Πρωτοδικείο αποφασίζει για τον πρόεδρο της ΕΟΚ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΟΛΕΜΗ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2021 20:10

Το Πρωτοδικείο θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει αύριο ποιος θα είναι πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας ανάμεσα στους Φάνη Χριστοδούλου (που έχει προταθεί από την πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα και του Βαγγέλη Λιόλιου) και Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά και αν θα παραμείνουν στην προσωρινή διοίκηση οι κ.κ. Βασιλακόπουλος, Γολέμης.


Χθες στην Ευελπίδων συνεχίστηκε η... εκλογική διαδικασία για την ΕΟΚ, που προς το παρόν έχει δύο Διοικητικά Συμβούλια με τον συνήγορο του Βαγγέλη Λιόλιου να κάνει λόγο για αποχώρηση δίχως να έχει γίνει η ψηφοφορία του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Αριστείδη Γολέμη, στηριζόμενη στο άρθρο 12-παράγραφος 16.
Ζήτησαν, λοιπόν, αντικατάσταση των δύο μελών της προσωρινής Διοίκησης από τον Βασίλη Ντάκουρη και τον Χρήστο Βασιλειάδη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλο αναπληρωματικό μέλος.
Θυμίζουμε πως έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σωτήρης Κολοσούσας, Νίκος Φιλίππου και Γιάννης Αλεξόπουλος, έχοντας αντικατασταθεί από τους Μιχάλη Βακαλόπουλο, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Δημήτρη Ρόζη.
Η απόφαση του Πρωτοδικείου θα βγει αύριο και μέχρι τότε, η ΕΟΚ θα έχει δύο προέδρους και δύο προσωρινές Διοικήσεις. Μία με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και μία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass