Μπέκαμ: Περιμένω 10 χρόνια γι’ αυτήν την ξεχωριστή στιγμή

Δημοσίευση: 17 Απρ 2021 20:40

Ξεχωριστή θα είναι η αυριανή μέρα για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του MLS, τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους Λος Άντζελες Γκάλαξι (2007-12).


«Περιμένω 10 χρόνια γι’ αυτήν την ξεχωριστή στιγμή», έγραψε ο Άγγλος πρώην διεθνής στον λογαριασμό του στο Instagram. «Είναι πιθανώς η πρώτη φορά που δεν θέλω να κερδίσουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι», αστειεύτηκε ο Μπέκαμ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του αυτήν την εβδομάδα.
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι. Μπαίνουμε σε αυτήν τη σεζόν έχοντας κάνει πολλές αλλαγές. Εχουμε έναν νέο προπονητή (Φιλ Νέβιλ) και μερικούς νέους παίκτες, οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι». Ο Μπέκαμ είναι ξεκάθαρος για το πώς θέλει να είναι η ομάδα του: «Όταν οι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ρωτάνε: «Τι είδους ομάδα θέλετε να είστε; Θέλετε να είστε αμυντική ομάδα; Μια ομάδα επιθετική;». Η απάντηση είναι απλή: Θέλουμε μια νικήτρια ομάδα, που θα γίνει με σκληρή δουλειά, θέλουμε να είμαστε ταπεινοί», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
«Επειδή βρισκόμαστε στο Μαϊάμι και οι άνθρωποι το συνδέουν με λίγο περιουσία, και λίγο γοητεία, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε μια ταπεινή ομάδα, να εργαζόμαστε σκληρά, να είμαστε αφοσιωμένοι και να κερδίζουμε. Είναι απλό. Ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά», κατέληξε ο διάσημος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass