«Αναπνέει» ο Παναιτωλικός

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 18 Απρ 2021 20:00

Νέα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στη Super League δημιουργήθηκαν χθες (17/4) στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84’, και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της κατάταξης. Τα «καναρίνια» ανέβηκαν στους 24 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ΑΕΛ, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο (παίζει αύριο με τη Λαμία), αλλά και μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ.
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας).
Κίτρινες: Κνετ - Κολ, Φερνάντεζ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Ντίας (81’ Καρέλης), Αριγίμπι (63’ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Περέιρα (63’ Ντάλσιο), Μανθάτης, Βέργος (63’ Ματσόλα), Μεντόσα, Τσόσαλιτς (34’ Καρασαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (88’ Ρώσση), Ιωαννίδης (66’ Ιωαννίδης), Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (78’ Μουνιέ), Φατιόν.

 

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ
Μία κεφαλιά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στον Ατρόμητο τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», απέναντι στον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του του Ντε Γκουζμάν στο 68ο λεπτό, αλλά ο έμπειρος άσος γλίτωσε στο φινάλε τους Περιστεριώτες (που συμπλήρωσαν δέκα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη) από ήττα και... μπελάδες παραμονής. Στον αντίποδα, οι Κρήτες μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι αυτοί οι δύο χαμένοι βαθμοί δεν θα τους κοστίσουν ακριβά στο τέλος.
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).
Κίτρινες: Διαμαντής, Ντε Γκουζμάν - Μουνίθ, Σάλομον, Μαυρομμάτης.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Σακόρ, Μαρινάκης (87’ Βαφέας), Σολίς (61’ Ουές), Βούρος, Διαμαντής, Γιάννου (61’ Λυμπεράκης), Σαρδινέρο (72’ Γρίβας), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης (61’ Στάρτζεον).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο (77’ Τομάσεβιτς), Ούμπιντες (84’ Ραμπέγιο), Σάλομον, Νάτσος (71’ Χριστοδουλόπουλος), Μουνίθ (84’ Εντομβονγί), Μανούσος, Γιακουμάκης (71’ Κωτσόπουλος).

 

Κρίσιμη «στροφή» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play off, ενώ στη διαδικασία των Play out τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο.
Με νωπές τις δάφνες από την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της τρίτης θέσης και, ενδεχομένως, τους φέρει ισόβαθμους με τον συμπολίτη Άρη. Οι «κίτρινοι», ευρισκόμενοι στη δεύτερη θέση, κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με το «τριφύλλι» να χρειάζεται απεγνωσμένα το «τρίποντο», όπως και η ΑΕΚ που περιμένει στο ΟΑΚΑ τον… χαλαρό μα πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play off της Super League:
15:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - Άρης
17:15 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός    73-15    76
2. Άρης    37-20    54
3. ΠΑΟΚ     53-31    51 (5)
4. ΑΕΚ    46-38    51 (2)
5. Παναθηναϊκός     36-24    49
6. Αστέρας Τρ.    30-30     44

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass