«Τρίποντο» αλληλεγγύης από την Α.Ε. Μυκόνου

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛ. ΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Κ. ΜΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 20:35

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μια ιδιαίτερα όμορφη πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους σεισμόπληκτους «έτρεξε» το τελευταίο διάστημα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο νησί της Μυκόνου.


«Μπροστάρηδες» στο όλο εγχείρημα, που είχε να κάνει με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους κατοίκους του Νομού Λάρισας, ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Μυκόνου Αλέκος Κούκας και ο γνωστός Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής Κώστας Μπανούσης, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται εκεί.
Την όλη προσπάθεια υποστήριξαν με θέρμη οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς διοργάνωσαν και συνέβαλαν με προθυμία στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους του νομού Λάρισας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η όλη πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τις επόμενες ημέρες η ποσότητα τροφίμων και ειδών που συγκεντρώθηκε αναμένεται να φτάσει στη Λάρισα για να διανεμηθεί στους σεισμόπληκτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass