Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Απόλλων Λάρισας

ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15:30) - ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2021 13:48

Παιχνίδι που έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται σήμερα και ώρα 15:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται στις 15:30 τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν κίνητρο, σε αντίθεση με τους «μαυραετούς» που «καίγονται» για τους βαθμούς, προκειμένου να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Φραντζέσκος, θα δώσει ευκαιρία και στη σημερινή αναμέτρηση, σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έβγαλε χθες μετά την προπόνηση αποστολή και κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο.
Θα ανακοινώσει έτσι τη δεκαοκτάδα λίγη ώρα πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού, στο οποίο ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να κερδίσει και να κάνει μια καλή εμφάνιση.
Οι παίκτες που κλήθηκαν να βρίσκονται στη Φιλιππούπολη είναι οι εξής: Αστράς (Τ), Σκούπρας, Μόρας, Μπαλογιάννης, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Αθανασιάδης, Μπάλλας, Λίταινας, Γκουντρουμπής, Καλούσης, N’Goo, Σέχου, Οbradovic, Μπάμπης, Da Campoχ, Γιάκος, Λουκάς, Τασιούλης, Σούλτσε, Παυλής, Νούσιος και Χατζής, ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του.
Δεν υπολογίζονται οι Μπαστιάνος (στρατευμένος), Γκόλιας και Καρρίκι (τραυματίες).

 

Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται η Δόξα Δράμας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, σήμερα (4/5, 15:30), στη Φιλιππούπολη, στον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2.
Οι «μαυραετοί» με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο τους, βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την προτελευταία ομάδα που είναι αυτήν τη στιγμή ο Καραϊσκάκης Άρτας. Θέλουν, λοιπόν, ένα θετικό αποτέλεσμα για μην μπλέξουν ακόμα περισσότερο σε περιπέτειες.
Ο Κώστας Βασιλακάκης επέστρεψε στην πόλη της Δράμας για να αναλάβει ξανά τη Δόξα με στόχο φυσικά να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Θυμίζουμε πως μετά την ήττα από τον Καραϊσκάκη Άρτας στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 2, ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.
Μετά το τέλος της προετοιμασίας χθες το πρωί, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδεύσει στη Λάρισα, με τους Κουτσιανικούλη, Μπολάκη, Τάσιο, Ηλιάδη, Βάντερσον, Παπαργυρίου και Σπυρόπουλο να μη συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν.
Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Δράμας: Παρασκευάς, Μπαράνκο, Άντερσον, Χάμοντ, Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Κουκόλης, Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Μενσά, Νιολάκης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης, Πινδώνης, Ρούτσης, Σαμπανίδης, Στεφανάκος, Φυτόπουλος.


Η ΑΝΟΔΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Οι δύο ομάδες της Κρήτης, Εργοτέλης και Χανιά, κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις δύο ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις στα play off της Super League 2.
Για τη 2η αγωνιστική, τα Χανιά υποδέχονται τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ενώ ο Εργοτέλης φιλοξενείται από τον δεύτερο Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Έτοιμη να εκμεταλλευτεί κάθε στραβοπάτημα είναι η Ξάνθη που κοντράρεται με τον Διαγόρα στη Ρόδο.
Στα play out, το ενδιαφέρον στρέφεται σε Άρτα και Κρήτη. Ο ουραγός Ο.Φ. Ιεράπετρας αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Τ. ενώ η προτελευταία Α.Ε. Καραϊσκάκης περιμένει την Παναχαϊκή. Βαθμούς, όμως, χρειάζεται και η Δόξα Δράμας που παίζει στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας.*Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League 2:
ΑΥΡΙΟ
15:30 Λεβαδειακός - Εργοτέλης
15:30 Διαγόρας Ρόδου - Ξάνθη
15:30 Περιβόλια, Χανιά - Ιωνικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγώνες)
1. Ιωνικός     37-22     47
2. Λεβαδειακός     35-14     44
3. Ξάνθη     25-11     42
4. Εργοτέλης     32-16     39
5. Χανιά     19-14     36
6. Διαγόρας Ρόδου     19-26     30

 

*Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:30 Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας
15:30 Α.Ε. Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή
15:30 Ο.Φ. Ιεράπετρας - Τρίκαλα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγώνες)
1. Παναχαϊκή     20-21     30
2. Απόλλων Λάρισας     14-20     25
3. Τρίκαλα     16-21     24
4. Δόξα Δράμας     17-40     21
5. Α.Ε. Καραϊσκάκης     15-32     19
6. Ο.Φ. Ιεράπετρας     20-32     16

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play off και των play out στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αναλυτικά:
ΣΗΜΕΡΑ (15:30)
PLAY OUT (2η αγων.)
*Α.Ε. Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή: Μπούμπας (Ηπείρου), Μωυσίδης (Γρεβενών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Ματσούκας (Αιτ/νίας), παρ. Καλύβας (Ευρυτανίας).
*Ο.Φ. Ιεράπετρας-Τρίκαλα: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Αναστασιάδης (Σερρών), Κουβαλάκης (Δράμας), 4ος Στάμος (Αθηνών), παρ. Βασάλος (Χανίων).
*Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Βρούζος (Πιερίας), 4ος Λάμπρου (Εύβοιας), παρ. Μαγιάννης (Άρτας).
PLAY OFF - ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (5/5)
*Χανιά-Ιωνικός: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μαυρουδής, Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Κουρκούνας (Λασιθίου).
*Διαγόρας-Ξάνθη: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), παρ. Λαμπαδαρίου (Πειραιά).
*Λεβαδειακός-Εργοτέλης: Παπαπέτρου (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος Μαχαίρας (Αθηνών), παρ. Κρίκης (Τρικάλων).

 

29 παίκτες σήκωσαν το αγωνιστικό βάρος του Απόλλωνα

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 23 ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ!

Το γεγονός ότι ο Απόλλων δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της Super League 2, δίνει τη δυνατότητα στον Κώστα Φραντζέσκο να πειραματιστεί κατά τη διεξαγωγή τους, χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιριστές χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, προκειμένου να διαμορφώσει τις τελικές εισηγήσεις του ενόψει της νέας περιόδου, ανεξαρτήτως του αν ο ίδιος ανανεώσει ή όχι τη συνεργασία του με τη λαρισινή ΠΑΕ.
Μέχρι τώρα, πάντως, στη διάρκεια του πρωταθλήματος με τα «κυανόλευκα» (ή με τις όποιες εναλλακτικές εμφανίσεις) αγωνίστηκαν συνολικά 29 ποδοσφαιριστές, αριθμός που δικαιολογείται και από τους ιδιάζοντες εξαντλητικούς ρυθμούς της φετινής διοργάνωσης, που άρχισε - μετά από 10μηνη απραξία - στις 17 Ιανουαρίου. Παρ’όλα αυτά, ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα Κώστας Σκούπρας κατόρθωσε να μην απουσιάσει από κανένα από τα 23 παιχνίδια της ομάδας του, αναδεικνυόμενος έτσι στον πιο πιστό αγωνιστικά ποδοσφαιριστή της, ενώ τον ακολούθησαν με 22 συμμετοχές ο Πάρης Μπάμπης και με 21 ο 40χρονος πλέον Βαγγέλης Μόρας.
Οι συμμετοχές των υπολοίπων παικτών:
20: Αθανασιάδης, Λίταινας
19: Γκόλιας, Καρίκι, Μπάλλας
18: Γιάκος
17: Μπαλογιάννης
16: Χατζής
15: Γκουντρουμπής, Ομπράντοβιτς, Τασιούλης
13: Καμπέρης, Ντα Κάμπο
12: Αστράς
11: Νύκταρης
10: Μπαστιάνος
9: Γλύκος
8: Τζοβάρας
6: Σέχου
4: Λουκάς, Μπούσης
3: Τάλισον
2: Σούλτσε, Χατζητερζόγλου
1: Νούσιος, Παναγιώτου.
*Oι προπονητές του Απόλλωνα δεν χρησιμοποίησαν σε επίσημο αγώνα τους τερματοφύλακες Γκέκα, Πρίφτη και τους Γεωργακόπουλο, Ενγκό, Καλούση, Μπρέμπο, Παυλή, που δεν πήραν τις ευκαιρίες που έπρεπε...
* Κατά τη διάρκεια της περιόδου, εντάχθηκαν σε άλλες ομάδες οι Μπρέμπος (ΑΕ Καραϊσκάκης), Χατζητερζόγλου (ΟΦ Ιεράπετρας), Τζοβάρας (Νίκη Βόλου),Νύκταρης - Παναγιώτου (Απόλλων Πόντου).
* Από τους 29 ποδοσφαιριστές, οι 26 αγωνίστηκαν και ως αναπληρωματικοί (τουλάχιστον μία φορά), ενώ αυτό δεν ίσχυσε για τον Μόρα και τους τερματοφύλακες Αστρά - Γλύκο, οι οποίοι σε όλες τις συμμετοχές τους περιλαμβάνονταν στην αρχική ενδεκάδα.
* Τις περισσότερες συμμετοχές ως αναπληρωματικός κατέγραψε ο Γκουντρουμπής (13), ακολουθούμενος από τον Τασιούλη (11) και τον Μπάμπη (9). Στον αντίποδα, ο Λίταινας αντικαταστάθηκε τις περισσότερες φορές (11), ακολουθούμενος από τους Μπάλλα και Ντα Κάμπο (10).
* Τέσσερις φορές ο Απόλλων αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής παίκτη του αντιπάλου. Αυτό συνέβη με την Παναχαϊκή (α’ γύρος, αποβλήθηκε ο Λαρέα), τον Ιωνικό (α’ γύρος, κόκκινη ο Μπρίτο), πάλι με την Παναχαϊκή (β’ γύρος, αποβλήθηκε ο Μπρούς) και την ΑΕ Καραϊσκάκης (β’ γύρος, κόκκινη ο Μπεκατώρος). Εντυπωσιακό είναι το ότι με εξαίρεση τον αγώνα στην Άρτα που ήταν νικηφόρος, η ομάδα της Φιλιππούπολης ηττήθηκε στους αγώνες αυτούς, αδυνατώντας να «εξαργυρώσει» την υπέρ της αριθμητική διαφορά.
* Τη μοναδική φορά που ο Απόλλων βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, ηττήθηκε από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Την κόκκινη κάρτα είχε αντικρίσει στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου ο Μπάλλας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass