ΠΟΕ: Παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή

*ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) *ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ, ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2021 16:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο. Μία διοργάνωση η οποία λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού και του γενικότερου «lockdown» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή μόνο του α’ γύρου. Σήμερα διεξάγεται η 15η αγωνιστική (17:00) κατά την οποία το λαρισινό ενδιαφέρον επικεντρώνεται κατά πρώτο λόγο στο παιχνίδι της Ελασσόνας, όπου ο ΠΟΕ υποδέχεται τον ΠΟ Φήκης, και κατά δεύτερο λόγο στην αναμέτρηση της Κοζάνης με τον ΑΟ Σελλάνων.
Η ομάδα της Ελασσόνας επί της ουσίας παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη απέναντι σ’ έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο θα πετύχει ανάλογο αριθμό τερμάτων για να αποκτήσει καλύτερο συντελεστή τερμάτων έναντι του συνδιεκδικητή της παραμονής ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος δοκιμάζεται στην Κοζάνη κόντρα στην επίσης αδιάφορη βαθμολογικά ομώνυμη ομάδα.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τεχνικός του ΠΟ Ελασσόνας, Ζήσης Ζιάγκας «εάν ο ΑΟ Σελλάνων κερδίζει μέσα στην Κοζάνη τότε εμείς χρειαζόμαστε νίκη με τρία γκολ περισσότερα από το σκορ που θα πετύχει η ομάδα της Καρδίτσας. Επομένως εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ». Αγωνιστικά επανέρχονται οι Ματούλας, Νταμπώσης και Λαζαρίδης, ωστόσο οι κάποιες απουσίες συνεχίζουν να υφίστανται για τους «κυανόλευκους» όπως του τραυματία Μπαρλαγιάννη αλλά και του τιμωρημένου Πεπκολάι.
Αναφορικά με τις υπόλοιπες ομάδες του νομού, ο Αετός Μακρυχωρίου υποδέχεται έναν εκ των φετινών πρωταγωνιστών του 3ου ομίλου που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ΑΕ Καρίτσας. Το ζητούμενο για τον Αετό Μακρυχωρίου είναι να διατηρήσει μέχρι τέλους την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε φέτος και να αναδείξει τον πρώτο σκόρερ ομίλου, θέση την οποία κατέχει ήδη ο Κατσαμάγκας.
Ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίζεται στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, που ανοίγει τον δρόμο για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League στο ειδικό πρωτάθλημα που θα επακολουθήσει.
Στην ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο αρχηγούς Σπύρο Ζαφειρίου και Γιώργο Κακαβίτση προχώρησε ο Ηρακλής Λάρισας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής Λάρισας έχει συνδυάσει τις επιτυχίες του με τη μόνιμη παρουσία των δύο αρχηγών του Σπύρου Ζαφειρίου και Γιώργου Κακαβίτση. Έτσι η ανανέωση μαζί τους ήταν ένας ευχάριστος μονόδρομος για μας. Τους ευχόμαστε και τη νέα χρονιά να οδηγήσουν τον Ηρακλή μας σε μεγάλες επιτυχίες».
Τέλος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που παίρνει τον δρόμο του υποβιβασμού θα αντιμετωπίσει στην Καλαμπάκα τα Μετέωρα, τα οποία επίσης έχασαν το τρένο της παραμονής.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (17:00)
ΠΟ Ελασσόνας- Π.Ο. Φήκης
Δίας Δίου-Εθνικός Κεραμιδίου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής Λάρισας
Κοζάνη- ΑΟ Σελλάνων
Αετός Μακρυχωρίου-ΑΕ Καρίτσας
Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Μακεδονικός Φούφα-Ερμής Αμυνταίου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αναγέννηση Καρδίτσας 39-5 35
-----------------------------------
ΑΕ Καρίτσας 26-6 32
Αετός Μακρυχωρίου 23-9 24
Ατρόμητος Παλαμά 17-14 22
Εθνικός Κεραμιδίου 15-17 22
Ηρακλής Λάρισας 23-14 20
Π.Ο. Φήκης 21-14 20
Κοζάνη 16 -15 20
ΑΟ Σελλάνων 15-14 16
-----------------------------------
ΠΟ Ελασσόνας 13-15 16
Δίας Δίου 11-22 13
Ερμής Αμυνταίου 10-33 12
Οικονόμος Τσαριτσάνης 12-26 9
Μετέωρα 8-22 7
Μακεδονικός Φούφα 9-32 6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass