Πλήρωσε τις ...αδράνειες η Κ-19 της ΑΕΛ

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΗ ΜΕ 4-1 - ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (12/6)

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2021 21:07

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ-19 που διοργανώνει η Super League, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 4-1.


Οι «βυσσινί» σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, πάλεψαν φιλότιμα, έδειξαν πως με υπομονή και δουλειά μπορούν να φτάσουν ψηλά, αλλά θα χρειαστεί να κάνουν πολλές θυσίες για να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
«Πλήρωσαν» τις αδράνειες λίγων λεπτών στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα.
Με αυτήν τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στους 24 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό κάτω από τον Ολυμπιακό και τέσσερις από τον ΠΑΟΚ.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 5’ ο Σπαρτιάτης έκανε το 0-1, ενώ αμέσως μετά, στο 7’, ο Τσιπούρας πέτυχε το 0-2.
Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 22’ ο Κούκος πέτυχε γκολ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μακρή, γκολ που όμως δεν μέτρησε, καθώς ο πρώτος επόπτης κ. Παραφέστας είχε σηκωμένη τη σημαία του για οφσάιντ.
Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι και στο 58’, ο Σταμάτης εκμεταλλεύθηκε λάθος αντιπάλου του και τροφοδότησε τον Κυριζάκη, ο οποίος μείωσε σε 1-2.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 62’, οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο 2-2, όμως ο Κούκος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ενώ δίπλα του ήταν σε πιο πλεονεκτική θέση για να σκοράρει ο Πλακιάς.
Εν συνεχεία ο Άρης αναθάρρησε και πάλι, σημειώνοντας δύο γκολ με τους Τσιπούρας 73’ και Σάιμπερτ 89’.
Πολύ καλή η διαιτησία του Θωμά Μπουρουζίκα, ενώ συνεργάτες του ήταν ο Δημήτρης Παραφέστας με τον Γρηγόρη Δεδικούση, όλοι από την Ένωση Λάρισας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αγγελούλης, Χατζής (76’ Μυλωνάς), Κορτσάρι, Τσέλα, Σούμπαση, Μιλτιάδης, Κυριζάκης (76’ Νινίκας), Κούκος, Σταμάτης (65’ Πλακιάς)
ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Μακρής, Ασλανίδης, Σάιμπερτ, Κιουρτσίδης, Μπαγκαλιάνης (75’ Τσαπακίδης), Πάγκος (62’ Σγουρός), Μαρμαρίδης (82’ Τσιάτσιος), Κριμιτζάς, Σπαρτιάτης (62’ Τεμερτζόγλου), Τσιπούρας (75’ Βασιλείου), Σαλιάρης.
*Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ Κ-19 είναι ο Παναιτωλικός, ομάδα που θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 10:30 στο Αγρίνιο, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο από τη Λάρισα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Π.Α.Ο.Κ.     10 (αγ.)     28 (βαθ.)
2.Ολυμπιακός     10     25
3. Άρης     10     24
4. Παναθηναϊκός     10     21
5. A.E.K.     10     15
6. Ατρόμητος Αθ.     10     14
7. Αστέρας Τρίπ.     10     12
8. Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα     8     11
9. ΠΑΣ Λαμία     10     10
10. Βόλος ΝΠΣ     10     10
11. Ο.Φ.Η.     9     9
12. Α.Ε.Λ.     9     6
13. Παναιτωλικός     10     2
14. Απόλλων Σμ.     10     1

 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα Δένδρα

*Από ...ψηλά παρακολούθησαν τον αγώνα ο Τάκης Παραφέστας με τον Νίκο Αργυρούλη, ενώ σημειώσεις κρατούσε και ο μαθηματικός Άρης Βαλασόπουλος, στην κερκίδα όπου γίνονται εργασίες για την αναμόρφωσή της.
*Φίλοι από τα παλιά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Ντελόπουλος με τον νυν διοικητικό της Αστραπής Νέας Πολιτείας Φάνη Μπαντραλέξη, θυμήθηκαν το ένδοξο παρελθόν τους και εξέφρασαν την αισιοδοξία για το μέλλον αυτών των παιδιών.
*Κώστας Μαντζιώκας, Μιχάλης Ζιώγας, Κώστας Κοταρέλας και Βαγγέλης Τσότσας. Μια τετράδα που είναι έτοιμη να σηκώσει στις πλάτες της την ΑΕΛ, για να την οδηγήσει και πάλι εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται.
*«Αριστερά είναι η ΑΕΛ, εμπρός, σημάδεψέ με. Δεν υπάρχει στο κορμί μου άλλο μέρος να πληγώσεις...». Ο Βαγγέλης Καραπιάλης από μικρός στα «βυσσινί», παρασύρει και τον Κεμάλ που όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, το τεράστιο καπέλο του θα τον προστατεύει στην καρδιά της θεσσαλικής Πρωτεύουσας, από τον ήλιο.
* Το ...δίδυμο του Αλκαζάρ, ο Θωμάς Αντωνόπουλος που φροντίζει για τη συντήρηση του χλοοτάπητα στο στάδιο με τον Δημήτρη Καρακώστα, που τρέχει συνεχώς για τις ηλεκτρολογικές εργασίες. Αφανείς ήρωες, της ΑΕΛ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass