Λαρισαίοι στο 33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στίβου

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2021 21:12

Διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο το 33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη μνήμη του παλαιού πρωταθλητή του ΓΣ Βόλου Θρασύβουλου Παξινού.


Ο Θρασύβουλος Παξινός γεννήθηκε στον Βόλο το 1959. Διετέλεσε αθλητής κλασικού αθλητισμού του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στα αγωνίσματα των δρόμων 400 μ., 400 μ. μετ’ εμποδίων και σκυταλοδρομίας 4 Χ 400 μέτρα. Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στον δρόμο 400 μ. (1975), την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στον δρόμο 400 μ. μετ’ εμποδίων (1977) και την πρώτη θέση στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στον δρόμο 400 μ. μετ’ εμποδίων (1977). Διετέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδος Εφήβων στους δρόμους 400 μ. μετ’ εμποδίων και σκυταλοδρομίας 4 Χ 400 μέτρα.
Στους αγώνες μετέχουν οι Λαρισαίοι: Γκουζώνας Γεώργιος (800), Μαρούδας Νίκος (σφυροβολία), Μπαρμπή Ελένη (100 μ. μήκος), Αθανασοπούλου Κρυσταλλία (200 μ., μήκος), Καφφές Ηλίας (ύψος), Πραλάντζα Ελένη (ακοντισμός), Γεράκης Βασίλειος (800 μ., 1.500 μ., Γκαρέλας Δημήτριος (800 μ., 1.500 μ.), Καραγιάννη Μαρία (σφυροβολία), Δραγατογιάννη Παναγιώτα (ύψος), Μουρατίδου (400 μ.), Γκόλτσιος Κωνσταντίνος (5.000 μ., 400 μ.), Αθανασίου Ευάγγελος (800 μ.), Κυριάκος Ιωάννης (400 μ.), Τουρσουνίδου Μαρία (σφυροβολία, δισκοβολία, ακοντισμός), Γκόλτσιος Χρ. 100 μ., μήκος), Ζίκου Μαρία (σφυροβολία), Νταχμίρη Μελπομένη (μήκος), Γκουζιώνης -Γεράκης -Αθανασίου- Κυριάκος (4Χ400).
Για τους αγώνες αυτούς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δήλωσε: «Μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση ξεκινά στον Bόλο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου «ΟΕΒΑΣ», τον Δήμο Βόλου και τον ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας.
Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου των Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, προπονητών και συνοδών που θα βρίσκονται στην περιοχή μας. Με δυναμική συμμετοχή σε εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα. Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού».
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου «ΟΕΒΑΣ» Ηλίας Καφφές είπε: «Είναι χαρά η διεξαγωγή των 33ων Πανελλήνιων αγώνων Βετεράνων αθλητών στίβου που γίνονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Βόλου.
Όσον αφορά στο βετερανικό κίνημα θα έλεγα ότι η διά βίου άθληση δεν προσφέρει μόνο σωματική, αλλά και μια ψυχική ανάταση και ευεξία. Στον σημερινό τρόπο ζωής με τα σημερινά οικονομικά προβλήματα και το συνεχές στρες, ο διαχρονικός αθλητισμός θα έλεγα ότι είναι απολύτως αναγκαίος και απαραίτητος. Στους αγώνες, αυτούς που γίνονται στο πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων και της αθλητικής ιδέας δίδεται ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στην επίδοση αλλά και στην ίδια τη συμμετοχή.
Έχω την πεποίθηση ότι η Βόλος θα κάνει τους πιο πετυχημένους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Βετεράνων Αθλητών που έγιναν ποτέ, και θα είναι μια πρόβα θα έλεγα και για τους 1ους Μεσογειακούς αγώνες του 2022 που πιστεύω ότι θα γίνουν στην όμορφη αυτή θεσσαλική πόλη».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass