Στασιμότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΛ

ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ Κ-19 ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ (11:00)

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2021 9:40

Καμία εξέλιξη δεν είχαμε χθες στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, όπου η τεχνική ηγεσία αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις και οι διοικούντες προσπαθούν να τις υλοποιήσουν.


Οι «βυσσινί» θέλουν να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που δεν θα έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα για... τουρισμό, αλλά για να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σίγουρα αυτό το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, όμως η ΑΕΛ έχει βαριά φανέλα και είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και από την αρχή να δείξει τις πραγματικές της διαθέσεις.
Αν αναλογιστούμε πως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος θα έχουμε και πάλι σταδιακά την επιστροφή των φιλάθλων, τότε έχουν έναν λόγο παραπάνω να δώσουν τη χαρά που περιμένουν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι απογοητεύτηκαν από τον υποβιβασμό και την άσχημη εικόνα της ΑΕΛ στα περισσότερα παιχνίδια.
Σε κάθε περίπτωση με το να μένουμε πίσω δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι και όλοι στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να μην επαναλάβουν λάθη που στοίχισαν και οδήγησαν στη Super League 2.
Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τώρα υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ όλων που εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι προσπάθειες γίνονται από κοινού, διότι όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως «η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει».
Τις επόμενες ημέρες πιθανόν να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά και περιμένουν στην ΑΕΛ παίκτες από το εξωτερικό, ένα αμυντικό χαφ, ένα δεκάρι και ένα σέντερ φορ, ενώ εάν αφήσει καλές εντυπώσεις και παίκτης που αγωνίζεται σε άλλη θέση, θα αποκτηθεί.

 

...ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ Κ-19
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται... η ταλαιπωρία της Κ-19, η οποία σήμερα στις 11 το πρωί είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων με τον ΟΦΗ, σε αγώνα της 12ης ημέρας του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.
Οι «βυσσινί» του Αποστόλη Ευαγγέλου μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στα Γιάννινα, θα προσπαθήσουν αυτήν τη φορά να κερδίσουν την κρητική ομάδα και να το συνδυάσουν αυτό με μια καλή παρουσία.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι οι Χρήστος Νίτσας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Θωμά Πάλλα και Μιχαήλ Παπαγεωργίου, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης (Τρικάλων).

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΘΕΣ
*Ν.Π.Σ. Βόλος-Παναιτωλικός     1-0
*Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ     0-0
*Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος Αθ.     2-0
*Άρης Θ.-ΠΑΟΚ     0-1
*ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα    2-3
*Λαμία-Ολυμπιακός Π.    0-1
ΣΗΜΕΡΑ
(11:00) Α.Ε.Λ.- Ο.Φ.Η. (Δένδρα)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Π.Α.Ο.Κ.     12 (αγ.)     34 (βαθ.)
2. Ολυμπιακός     12     31
3. Άρης     12     24
4. Παναθηναϊκός     12     24
5. Ατρόμητος Αθ.     12     17
6. A.E.K.     12     16
7. Ο.Φ.Η.     11     15
8. Αστέρας Τρίπ.     12     15
9. ΠΑΣ Γιάννινα     12     15
10. Βόλος ΝΠΣ     12     13
11. ΠΑΣ Λαμία     12     10
12. Α.Ε.Λ.     11     7
13. Απόλλων Σμ.     13     5
14. Παναιτωλικός     13     5
* Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass