Αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ στη συζήτηση για αδειοδοτήσεις

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2021 10:30

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προχωρά η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League, που θα γίνει σήμερα στις 12.00 με τηλεδιάσκεψη. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι αυτό της αδειοδότησης των ΠΑΕ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της SL2, θέμα που συνδέεται με το αίτημα ΠΑΕ για αλλαγές στο ηλικιακό όριο σχετικά με τις μεταγραφές παικτών που είναι άνω των 25 ετών και των οποίων τα συμβόλαια δεν ανανεώθηκαν μέχρι τις 30 Ιουνίου.


Η σχετική χθεσινή ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 21.7.2021 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 - Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα ημερησίας διάταξης: Aδειοδότηση των ΠΑΕ».
Το συγκεκριμένο συμβούλιο προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Αλέξη Κούγια να στέλνει στον πρόεδρο την παρακάτω επιστολή που μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Λάβαμε σήμερα αργά το βράδυ 20/7/2021 με email πρόσκληση για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για αύριο 21/7/2021 και ώρα 12:00, με θέμα «Αδειοδότηση των ΠΑΕ».
Θέλουμε να σας ρωτήσουμε με ποιο δικαίωμα εξευτελίζετε την Ένωση με αυτού του είδους τις αιφνιδιαστικές ενέργειες και συγκαλείτε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. και δεν αντιλαμβανόμεθα τη σκοπιμότητα της συζητήσεως.
Έχουμε αναγκαστεί να σας αποστείλουμε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για οποιαδήποτε παρανομία από τούδε και στο εξής θα απευθυνθούμε στα Αρμόδια Δικαιοδοτικά Όργανα, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς και κανονικούς Εισαγγελείς, ενημερώνοντας και τους κ. Lakovic και Γεωργίου, αλλά και την UEFA.
Αυτά και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.
Όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του κ. Κούγια για αύριο είναι αδύνατη και αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να τηρηθεί η απόλυτη νομιμότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass