Αθλητικές μεταγραφές στον Νομό Λάρισας

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2021 20:00

ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ
Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε τον Χρήστο Αγριόδημο!

Μια μεταγραφή έκπληξη έκανε χθες ο Ηρακλής Λάρισας αφού απέκτησε τον 26χρονο Λαρισαίο (αν και έχει γεννηθεί στο Χάρφορντ της Γερμανίας) δυναμικό αμυντικό χαφ Χρήστο Αγριόδημο με θητεία σε ομάδες Super League 1, ενώ προέρχεται από θητεία στον Απόλλωνα Σμύρνης που έπαιξε μαζί του τόσο στη Super League 2 όσο και στη Super League 1 (12 συμμετοχές στις δύο κατηγορίες).
Ο Αγριόδημος ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της ΑΕΛ για να συνεχίσει σε Τύρναβο, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Απόλλωνα Λάρισας (27 συμμετοχές σε Football League).
Το 2018 κάνει το μεγάλο άλμα και παίρνει μεταγραφή στον Παναιτωλικό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η τιμή του στο transfermarkt εκτοξεύτηκε στις 200.000 ευρώ (τώρα είναι 150.000 ευρώ).
Τελευταίος σταθμός του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ η χθεσινή του απόκτηση από τον Ηρακλή Λάρισας αποτελεί μια είδηση έκπληξη στον μεταγραφικό τομέα αφού ο ποδοσφαιριστής φλέρταρε με ομάδες της Super League 2!
Η κίνηση αυτή από τη διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας ίσως να σηματοδοτεί και τη φετινή στόχευση που θα είναι ο πρωταθλητισμός στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Πάντως η πιο ηχηρή μεταγραφή μέχρι τώρα στη Γ’ εθνική κατηγορία είναι ο Χρήστος Αγριόδημος.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

 

Ο Γιάννης Σιάρκος νέος τεχνικός στην Αστραπή Ν.Π.

Ο Γιάννης Σιάρκος θα είναι ο νέος τεχνικός στην ανδρική ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Καφφέ. Ο Γιάννης Σιάρκος βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στην ομάδα Κ16 του Συλλόγου, την οποία θα συνεχίσει να προπονεί παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνει και τα ηνία του ανδρικού τμήματος. Η διοίκηση της Αστραπής Ν. Πολιτείας αναγνωρίζοντας το πολύ καλό έργο του στην Κ16 αποφάσισε να του αναθέσει τις τύχες της ανδρικής ομάδας με στόχο την ανοδική πορεία.
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό προκειμένου να γίνουν ανανεώσεις και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 9 Αυγούστου.

 

Ανανεώσεις παικτών στον Δωτιέα Αγιάς

Με στόχο να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, ο Δωτιέας Αγιάς προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Δωτιέα Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές: Ντακούλα Βασίλη, Τσιρογιάννη Θωμά, Τσακάλι Αουρέλ, Σούλη Κώστα, Μάλτζαρη Βασίλη, Παππά Στέλιο, Δημολιό Δημήτρη, Κόκκινο Μάκη, Παπαγιαννούλη Στέφανο, Μακρή Κωνσταντίνο, Χατζή Κωνσταντίνο, Τσιάκο Κωνσταντίνο, Πατσιωτό Στέλιο, Φουκαλά Πέτρο, Περικλή Χονδροδήμο, Αχιλλέα Μαλαχτάρη.
Νέες ανανεώσεις και προσθήκες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

 

Πρώτη συγκέντρωση του Μαχητή Τερψιθέας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Μαχητή Τερψιθέας στο γήπεδο της ομάδας. Πλήθος παιχτών έδωσε το «παρών» μαζί με το προπονητικό δίδυμο των Εμμανουήλ-Μπρισίμη, όπου σύσσωμο το Δ.Σ. και η τεχνική ηγεσία μετέδωσε το μήνυμά για τη νέα σεζόν για επιτυχίες και άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Όλοι μετέφεραν το μήνυμα για υγεία προκειμένου να μη διακοπούν τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές της ομάδας, η οποία δηλώνει πανέτοιμη για το νέο πρωτάθλημα.

 

Θωρακίζει την άμυνα με Αθανασούλη...

Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Στην πρώτη μεταγραφική κίνηση - μετά τις αλλεπάλληλες ανανεώσεις υπαρχόντων παικτών - προχώρησε η Διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, καθώς ήλθε σε συμφωνία με τον Ευθύμη Αθανασούλη που αποχώρησε από τον γειτονικό Π.Ο. Ελασσόνας και αναμένεται να αποτελέσει “στυλοβάτη” της αμυντικής γραμμής που θα δημιουργήσει για τη νέα περίοδο ο Νίκος Φώλλας.
Ο Αθανασούλης κατά τη λήξασα περίοδο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ελασσονίτικης ομάδας στην οποία κατέγραψε πέρυσι 12 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί ως επαγγελματίας στην ΠΑΕ Τύρναβος 2005, με τα χρώματα της οποίας “μέτρησε” 28 συμμετοχές σε δύο περιόδους. Κατά τη θητεία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ξεχώρισε με την παρουσία του στην ομάδα της γενέτειράς του, τη Δόξα Βλαχογιαννίου, δίπλα σε πλειάδα αξιόλογων συμπαικτών που την οδήγησαν σε εντυπωσιακές πορείες.

 

Φαλανιακός: Μεταγραφική βόμβα με το καλημέρα

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΠ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις μεταγραφικές κινήσεις της η νέα διοίκηση του Φαλανιακού. Ήταν κάτι που είχε προαναγγελθεί ωστόσο επιβεβαιώθηκε στην πράξη μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τον επιθετικό Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο που αγωνιζόταν στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (Γ’ Εθνική). Πρόκειται για μία ηχηρή μεταγραφική κίνηση του νέου προέδρου του συλλόγου Χρήστου Πρίφτη, ο οποίος όπως αποκάλυψε θέλει να τινάξει την μπάγκα στον αέρα αυτό το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεοαποκτηθείς 25χρονος σέντερ φορ έχει θητεύσει κατά το παρελθόν σε ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Λάρισας, Νίκη Βόλου, Αλμυρό, κ.ά.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνονται από αριστερά ο πρόεδρος Χρ. Πρίφτης, ο νεοαποκτηθείς Απ. Γαρυφαλλόπουλος και ο τεχνικός Κ. Νεμπεγλέρας.

 

Ξανά στα πράσινα ο Σάκης Δάσσιος

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Σάκη Δάσσιο, ο οποίος τη νέα σεζόν θα ντυθεί εκ νέου στα πράσινα (μετά από πέντε χρόνια). Ο έμπειρος επιθετικός αποκτήθηκε από τον Σμόλικα Φαλάνης και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Την πρώτη και ηχηρή μεταγραφή για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανακοινώνει ο Σμόλικας, καθώς συμφώνησε με τον Σάκη Δάσσιο για την επιστροφή του στην ομάδα μας. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο υψηλόσωμος επιθετικός επιστρέφει στον σύλλογο του Σμόλικα για να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται, με αυτή να αποτελεί την πρώτη προσθήκη. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της ομάδας του Γιώργου Μάτου και εύχεται υγεία και πολλά γκολ!».

 

Επιστροφή Τόλιου στον Π.Ο. Ελασσόνας

Την επιστροφή στον ΠΟΕ του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τόλιου που αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καρίτσας ανακοίνωσαν χθες οι «κυανόλευκοι». Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Π.Ο. Ελασσόνας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τόλιου.
Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα νέων της Α.Ε. Λάρισας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καρίτσας.
Καλωσορίζουμε και πάλι τον Δημήτρη στη μεγάλη οικογένεια του ΠΟΕ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass