Προπονήθηκε χθες ο Γιακιμόφσκι

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΧΟΥΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΑ 25-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2021 21:06

Ο Νίκολα Γιακιμόφσκι ήταν το νέο πρόσωπο στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ. Ο αριστερός μπακ των «βυσσινί» έδωσε χθες το «παρών» στο προπονητήριο των Δένδρων και ζήτησε από τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο να συμμετάσχει στην προπόνηση.

Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΛ έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς συμμετείχε σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική με κυκλοφορία της μπάλας, ενώ σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση. Ακολούθως η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό και τη Δευτέρα η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι Νικολιάς, Χουσίνο και Κολομπίνο. Οι δύο τελευταίοι θα έρθουν την Κυριακή, ενώ ο πρώτος θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο αύριο Παρασκευή.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
Σύσκεψη στα Δένδρα είχε χθες το απόγευμα πριν την προπόνηση ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας με τους κ. Τάκη Παραφέστα, Κώστα Φραντζέσκο, Μιχάλη Ζιώγα, Ηλία Κώτσιο, Κώστα Ματζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.
Συζητήθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και το αν απαιτείται η συμπλήρωση του ρόστερ με νέους παίκτες.
Οι προπονητές ενημέρωσαν τον κ. Κούγια ότι με την επιστροφή των Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο και Χουσίνα η ομάδα δεν χρειάζεται άλλη ενίσχυση.
Αποφασίστηκε όπως στο Καρπενήσι τη Δευτέρα να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και οι 35 ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό της αυτήν τη στιγμή η ΑΕΛ. Παράλληλα αποφασίστηκε να προσληφθεί ειδικός γυμναστής αποκατάστασης.
Εν τω μεταξύ και σε ό,τι έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς στην ΑΕΛ, μεθαύριο Σάββατο θα εμβολιαστούν οι τελευταίοι (όσοι δηλαδή δεν έκαναν το εμβόλιο μέχρι τώρα) προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για την αναχώρησή της τη Δευτέρα.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΑ 25-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Δύο εβδομάδες πίσω θα πάει τελικά η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη σεζόν 2021/22. Το Δ.Σ. της διοργανώτριας αποφάσισε χθες να παραταθεί η έναρξη για το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να μπορέσει να εξετάσει όλους τους φακέλους των ομάδων της κατηγορίας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Κατά της αλλαγής ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος τάχτηκαν Λεβαδειακός και Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ από το Δ.Σ. απουσίασαν οι ΠΑΕ Βέροια, ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας.
Παράλληλα έγινε συζήτηση για να σταλεί αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε να μπορούν οι ομάδες που αδειοδοτήθηκαν να ανανεώσουν ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30/6.

 

ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Άρχισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικών συμμετοχής στις ΠΑΕ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, η ΕΕΑ αποφάσισε, μεταξύ άλλων, και σε ό,τι αφορά στη Super League 2 τη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Κισσαμικός (Χανιά), καθώς και στις Β’ ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που πρόκειται να συμμετάσχουν στο ίδιο πρωτάθλημα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass