Μαχητής Τερψιθέας: Ετοιμος να πρωταγωνιστήσει

Υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά θέτουν οι «κυανόλευκοι» - Ευαγγ. Γκάγκος: Να οργανώσουμε σωστά την ομάδα και να απολαμβάνουν οι παίκτες συνθήκες επαγγελματικές

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2021 21:13

Για τον Μαχητή Τερψιθέας η φετινή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν πέρυσι και η οποία δεν τελεσφόρησε λόγω της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με απώτερο σκοπό την επιστροφή της ομάδας στη θέση στην οποία δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται.
Το πρώτο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει να γίνει φέτος με την άνοδο στη Β’ τοπική κατηγορία ούτως ώστε την επόμενη σεζόν να υπάρχουν οι βάσεις και όλα τα εχέγγυα για να γίνει το μεγάλο άλμα στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των «κυανολεύκων» θα βρίσκεται το προπονητικό δίδυμο των Ε. Μπρισίμη και Θ. Εμμανουήλ, ενώ στον προεδρικό θώκο του συλλόγου συνεχίζει ο Βαγγέλης Γκάγκος, ένας φιλόδοξος διοικητικός που θέλει να περάσει μία νέα φιλοσοφία σε βάθος χρόνου.
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να οργανώσουμε την ομάδα σ’ ένα σωστό πλαίσιο λειτουργίας και να δώσουμε έμφαση στα παιδικά τμήματα, τα οποία ξεκίνησαν να λειτουργούν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης. Σε ό,τι αφορά στην ανδρική ομάδα αυτό που θέλουμε είναι να απολαμβάνουν οι παίκτες μας συνθήκες επαγγελματικές, από τα αποδυτήρια μέχρι και το αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» επισήμανε ο πρόεδρος του Μαχητή Τερψιθέας δίνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα της νέας χρονιάς για την ομάδα και πρόσθεσε:
«Έχω άξιους συνεργάτες δίπλα μου και νομίζω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Για τους προπονητές μας ο στόχος είναι να τελειώσει η χρονιά ανεβαίνοντας η ομάδα κατηγορία, αλλά για μας τη διοίκηση να κυλήσουν όλα ομαλά και οι παίκτες μας να είναι στο τέλος όλοι υγιείς» κατέληξε ο Βαγγέλης Γκάγκος.

 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Την αισιοδοξία τους ότι η φετινή χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο για τον Μαχητή Τερψιθέας εξέφρασαν από την πλευρά τους οι δύο προπονητές του συλλόγου. Ας δούμε τι είπαν:

Θ. Εμμανουήλ: «Ξεκινάει μία νέα χρονιά με φιλοδοξίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την περσινή προσπάθεια και ευελπιστούμε φέτος το πρωτάθλημα να εξελιχτεί χωρίς προβλήματα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι έχουμε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης, αλλά και του κόσμου της Τερψιθέας, ωστόσο αυτό μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις γιατί θέλουμε να κάνουμε υπερήφανους όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και για έναν επιπλέον λόγο, γιατί η ομάδα αυτή αξίζει να βρίσκεται στις υψηλές κατηγορίες. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόσφατα αγωνιζόταν πραγματοποιώντας αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Ε. Μπρισίμης: «Επειδή η περσινή χρονιά δεν ολοκληρώθηκε, ξεκινάμε φέτος με τους ίδιους στόχους, δηλαδή να αλλάξει η ομάδα κατηγορία. Έχουμε διατηρήσει τον βασικό κορμό και προχωρήσαμε σε λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες παικτών, προκειμένου να «χτίσουμε» ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Απομένουν κάποιες ελάχιστες μεταγραφές για να «κλειδώσει» το ρόστερ της φετινής περιόδου.
Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο, θα έλεγα περίεργο, πρωτάθλημα γιατί δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς μας στόχους».

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρήθηκε ο ίδιος και παίκτες όπως οι Μολάς, Τέρπος και Δάσσιος θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα η ομάδα ενισχύθηκε μέχρι τώρα με τους Ζήση Καφφέ (Αστραπή Ν.Π.), Γιάννη Καραγκιόζη, Παναγιώτη Τζάνακα (Δόξα Ραχούλας), Στέφανο Καφφέ (από ομάδα της Αχαΐας) και Νίκο Ντούγκο (από ομάδα των Χανίων).

 

Τα φιλικά

11/9: Ακαδ. Πλαταμώνα-Μαχητής
14/9: Μαχητής-Σμόλικας
16/9: Παναγροτικός –Μαχητής
23/9: Αβέρωφ-Μαχητής
28/9: Μαχητής-Αστραπή ΝΠ
2/10: Γαλήνη-Μαχητής
7/10: Χάλκη-Μαχητής

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass