Ισπανός μέσος στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2021 21:00

Τα μεταγραφικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο στην ομάδα της ΑΕΛ, η οποία εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα ξένου ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα στο «στόχαστρο» των «βυσσινί» βρίσκεται Ισπανός μέσος, τα στοιχεία του οποίου ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πάντως αυτό που μπορεί να λεχθεί προς το παρόν είναι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο από τους ανθρώπους της ΠΑΕ γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου το θέμα να έχει αίσιο τέλος. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου. Έτσι το μεταγραφικό ενδιαφέρον της ΑΕΛ επικεντρώνεται στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς οι άλλες περιπτώσεις παικτών έχουν απορριφθεί.
Από κει πέρα οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας επανέρχονται σε ρυθμούς προπόνησης μετά το φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας και ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική δοκιμασία την προσεχή Κυριακή στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση (18:00). Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους νέους παίκτες των «βυσσινί» στο δυνατό φιλικό στη Φιλιππούπολη και να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας και εν αναμονή πάντα της έναρξης του πρωταθλήματος της Super league 2.
Πάντως τα νέα χθες δεν ήταν ευχάριστα για το δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επί της ουσίας έκανε δεκτή, με ψήφους 11-5, την προκήρυξη της Super League 1 εις βάρος της Super League 2, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προβιβαζόμενων ομάδων στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο μία ομάδα από τη Super League 2 θα ανέβει απευθείας στη Super League 1 και παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανόδου/παραμονής μεταξύ του προτελευταίου (13ος) της Super League 1 και του δεύτερου της Super League 2.
Η Super League 2 είχε ζητήσει δύο υποβιβασμούς από την ανώτατη κατηγορία, καθώς από φέτος θα είναι περισσότερες (36) οι ομάδες που θα περιλαμβάνονται στους κόλπους της, αλλά η πρότασή της μειοψήφησε. Οι πέντε σύμβουλοι της Ε.Ε. της ΕΠΟ που μειοψήφησαν ήταν οι: Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος SL2), Λεωνίδας Θωμαΐδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Δημήτρης Κουπτσίδης και Μάνος Γαβριηλίδης.
Ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει ο πρώτος και ο δεύτερος της Super League 2, αφού το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, θα αποφασιστεί από τον συνεταιρισμό.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τη Super League 2, καθώς θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν μεταξύ των άλλων θεμάτων ο ορισμός ημερομηνίας κλήρωσης του πρωταθλήματος και η νέα προκήρυξη. Θα συζητηθούν παράλληλα η εναρμόνιση του καταστατικού με τον Ν. 4809/21 και η τροποποίηση αυτού στα άρθρα 1-22, καθώς και το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.
Στη συνέχεια περί τις 13:00 θα ακολουθήσει Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα ημερησίας διάταξης τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και εκλογή Α’ και Β’ Αντιπροέδρου.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την ΕΕΑ θα πραγματοποιηθεί έρευνα για το «Πόθεν Έσχες» στις ΠΑΕ της Super League 2. Ειδικότερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επισήμανε πως «για τις ΠΑΕ της Super League 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».
Παράλληλα θα πρέπει να τονιστεί ότι η αγωνία για πολλές ομάδες εντείνεται, καθώς η ΕΕΑ θα προχωρήσει και σε έλεγχο σχετικά με την εγγυητική επιστολή και το μετοχικό κεφάλαιο των ΠΑΕ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass