Στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το Ράλι Ακρόπολις 2022 - 2023

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2021 20:10

Το Ράλι Ακρόπολις παραμένει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) για το 2022 και το 2023, ενώ πλέον είναι ισχυρή η παρακαταθήκη για τη μόνιμη ένταξή του στο πρόγραμμα του WRC, επισημαίνει η ΕΚΟ που υποστήριξε χορηγικά τη φετινή

διοργάνωση.
«Η απόλυτη επιτυχία στη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης, η ικανοποίηση των πληρωμάτων για τις αγωνιστικές συνθήκες, η μαζική προσέλευση των θεατών, το παγκόσμιο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τους λάτρεις του είδους, η υποστήριξη από ισχυρούς χορηγούς όπως η ΕΚΟ, αλλά και η βούληση της Πολιτείας να προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ασφαλή οδήγηση με τη διεξαγωγή αγώνων παγκόσμιας εμβέλειας επί ελληνικού εδάφους, οδήγησαν τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) στην απόφαση να συμπεριλάβει, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για το 2023 το εθνικό μας ράλι στο καλεντάρι του WRC», αναφέρει η εταιρεία.
Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, σχολίασε: «Με την απόλυτα πετυχημένη ολοκλήρωση του φετινού ξεχωριστού αγώνα, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περηφάνεια και δικαίωση για την επιλογή μας να στηρίξουμε τη διεκδίκηση και τη διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλι Ακροπολις. Άλλωστε, ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και ΕΚΟ, στηρίξαμε τον αγώνα ακόμη και στις δύσκολες χρονιές που προηγήθηκαν και τώρα αποδείξαμε έμπρακτα σε όλο τον κόσμο ότι το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις - το περίφημο «ράλι των θεών»- θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε όλους τους οδηγούς και τις διαγωνιζόμενες ομάδες, τους ανθρώπους της διοργάνωσης, αλλά και όσους εργάστηκαν ασταμάτητα και εντατικά για το άψογο και επιτυχημένο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021. Έχουμε ήδη δεσμευτεί ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον σπουδαίο αυτόν θεσμό και θα συνεργαστούμε με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να διατηρήσουμε το ιστορικό αυτό ράλι στην κορυφή του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass