Καταγγέλλει την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΛ

ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2021 21:01

Προσφυγή κατέθεσε κατά της παράνομης, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, απόφασης με την οποία η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον Παναγιώτη Δημητρίου και μέλη τον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Α. Αντωνίου και τον ταμία Κ. Τζαφέρη, να επιτρέψουν σε έντεκα ομάδες, που χαριστικά, όπως αναφέρει, με σκόπιμη παρερμηνεία του νόμου Αυγενάκη εντάχτηκαν στη Super League 2, να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, ενώ δεν είχαν το δικαίωμα, διότι δεν αδειοδοτήθηκαν, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εις βάρος των ΠΑΕ που αδειοδοτήθηκαν και εις βάρος των ΠΑΕ που ως πρωταθλήτριες ανέβηκαν στη Super League 2, όπως η Καλαμάτα, και στις οποίες απαγορεύτηκε να κάνουν μεταγραφές λόγω μη αδειοδοτήσεως.


Οπως αναφέρει η λαρισινή ΠΑΕ, με τα καταστατικά της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ, η παράνομη αυτή πράξη του προέδρου, του Αντιπρόεδρου και του ταμία της ΕΠΟ οδηγεί στην αυτόματη έκπτωσή τους τόσο από το αξίωμα, το οποίο κατέχουν, όσο και από την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Με αστραπιαίες διαδικασίες το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. όρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της αποφάσεως της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, μέλη Αντωνίου, Τζαφέρης και Μπουτσικάρης), για την 28/9/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00.
Προσθέτει η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι μεθόδευσε το αίτημα ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και μειοψήφισε ο μοναδικός δικηγόρος της σύνθεσης της Επιτροπής, πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης.
Αν η ΑΕΛ δικαιωθεί, εκτός από εξελίξεις στη Super League 2, ίσως υπάρξουν και στην ΕΠΟ.

frantzeskos_ael.jpg

Φραντζέσκος: Είμαστε έτοιμοι
Και ξαφνικά αγώνας Κυπέλλου για την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού χθες με αιφνίδια απόφαση η ΕΠΟ όρισε την κλήρωση για σήμερα και τα παιχνίδια για την Κυριακή. Η ΑΕΛ λίγο νωρίτερα χθες είχε ανακοινώσει φιλικό με τη Νίκη Βόλου, το οποίο δεν θα γίνει και θα συμμετέχει σε αγώνα Κυπέλλου.
Ρωτήσαμε τον τεχνικό της ΑΕΛ αν η ομάδα είναι έτοιμη και η απάντησή του ήταν: «Ναι και σήμερα θα αρχίσουμε προετοιμασία για τον αγώνα αυτόν».
Στο αγώνα Κυπέλλου δεν θα είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του προπονητή, καθώς θα απουσιάσουν ο Ακούνια που βρίσκεται στην Ουρουγουάη (λόγω της γέννησης του παιδιού του) και ο Γαρουφαλλιάς που είναι τραυματίας. Επίσης στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι νεαποκτηθέντες Μπαντιμπανγκά, Ταχάρ και Νίνο, που λογικά σήμερα θα περάσουν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ.
Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass