Κολομβιανός σέντερ φορ στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2021 21:08

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος απέκτησε τον Κολομβιανό σέντερ φορ (γεννημένος το 1999) Ζαν Φελίπε Βίλα Ρουίζ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και προπονήθηκε με τους

«κυανόλευκους», δείχνοντας πως έχει δυνατότητες για να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2.
Κατά τα άλλα, αύριο ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στη Νεάπολη του Βόλου με τον Ολυμπιακό στις 16:00 και θα είναι λογικά το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια θα προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ενώ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο διάστημα, στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις.
Η Κ-19
Εν τω μεταξύ, καθημερινά συνεχίζονται οι προπονήσεις στη Νεάπολη για τη λειτουργία της ομάδας Κ-19 και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρίσκονται στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης με αθλητική περιβολή, για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και η τελική επιλογή θα γίνει εντός του μηνός Οκτωβρίου.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass