Ο Αργεντίνος Μπρακαμόντε στο Μακρυχώρι

*ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΛΟΛΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2021 20:35

Την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Γουόλτερ Μπρακαμόντε ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βλαχιώτη, έκανε γνωστή χθες ο Αετός Μακρυχωρίου.


O 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Football League κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με συμμετοχές τόσο στην Κ20 όσο και στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου Κων/νου Τουρλακόπουλου εκδόθηκε το δελτίο του ποδοσφαιριστή και ήδη κατέγραψε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα Βαλανίδας. Επίσης με τη φανέλα του Αετού θα αγωνίζεται και ο έμπειρος μέσος Ηλίας Λιλολάρι από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και αναμένεται να κάνει τη διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο.
Γνωστός από την πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή στις ομάδες του νομού μας, στις οποίες ξεχώρισε με βάση τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, αλλά και το ξεχωριστό του ήθος.
Δύο ακόμα πολύτιμα εργαλεία λοιπόν στα χέρια του έμπειρου τεχνικού Κώστα Κατσάρα, που θα έχει περισσότερες λύσεις και πιο γεμάτο ρόστερ, ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass