Ευχάριστο απόγευμα για τον Αετό

*ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΤΗ ΒΑΛΑΝΙΔΑ 4-0 *ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2021 21:01

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε χθες της Δόξας Βαλανίδας με σκορ 4-0, τρεις ημέρες ουσιαστικά πριν την πρεμιέρα της Γ’ Έθνικής

κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες και αυτό φάνηκε καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ και το ματς κανονικά δεν έπρεπε να διεξαχθεί, λόγω των λίγων ημερών που μένουν για το ξεκίνημα.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Ηρακλή Γκιουρσάνη μόλις στο 2’ να «κεραυνοβολεί» τον Μελετιάδη, με την μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια του Παϊτέρη κάνοντας το 0-1. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 19’ μετά από κακή εκτίμηση του αντίπαλου πορτιέρο γράφοντας το 0-2 και στο 30’ ο Νίκος Μάντζαρης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλτάνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Μπρακαμόντε (21’) και Παπαδόπουλο (42’) με τους αμυντικούς της Βαλανίδας να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.
Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τον Αετό να φτάνει και σε ένα τέταρτο τέρμα στο 67’ με τον Βάιο Μαλάκο με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.
Και ο Παϊτέρης είχε ένα καλό σουτ στο 65’ το οποίο απομάκρυνε ο πορτιέρο της Δόξας, ενώ ο Θώμος απείλησε με αξιώσεις στην εστία του Αετού λίγο νωρίτερα, αλλά ο Πατέτσιος ήταν σε ετοιμότητα.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Αντωνίου που είχε συνεργάτες τους Δημήτρη Μίχο και Μίλτο Μπουρονίκο.
ΔΟΞΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ (Β. Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης (58’ Καραπατσακίδης), Μουταφίδης, Αδάμου, Τσαμούρας, Γκαλαφάγκας, Ρακιντζόγλου (73’ Δαούλας), Θώμος, Παλάντζας Ν., Δεμερτζής, Βαλιώτης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Πατέτσιος, Παϊτέρης, Μαλάκος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλτάνης (63’ λ.τ Κατσαμάγκας), Γκιουρσάνης, Παπαδόπουλος, Μάντζαρης, Κολοβός, Μπρακαμόντε (46’ Μητάκος).
ΕΛΑΤΕΙΑ    0
ΤΥΡΝΑΒΟΣ    2
Ανώτερος ο Τύρναβος 2005 κέρδισε τη Θύελλα Ελάτειας με 2-0 και συνεχίζει έτσι στον θεσμό του Κυπέλλου την ΕΠΣΛ.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι «κυανέρυθροι» του Γιώργου Φτεργιώτη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε μέρος, ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως ήταν η Θύελλα Ελάτειας.
Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Νίκος Φούντας με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Γαλάρα κάνοντας το 0-1 και λίγο πριν το φινάλε ο Τσέκο Πατρίκου αξιοποίησε την έξοχη μεταβίβαση του Κοκόμπελη και αφού απέφυγε και τον αντίπαλο πορτιέρο, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Φτεργιώτης): Βλιώρας, Καρράς, Μπαϊκούσης (75’ Λάζος), Σιούτη (46’ Πετράκης), Φούντας, Παπαγεωργίου, Μπάκος, Τσατσελάρι (46’ Πατρίκου), Γαλάρας, Χότζα (46’ Τσέσμα), Χαδούλης (67’ Κοκόμπελης).
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    2
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    6
Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Παναγροτικός Νίκαιας, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση επικρατώντας με το επιβλητικό 6-2 των γειτόνων Αγίων Αναργύρων.
Αναμέτρηση στην οποία οι «πράσινοι» του Νίκου Παπανικολάου είχαν πολλά κέφια, προσφέροντας γκολ και πλούσιο θέαμα.
Για τον Παναγροτικό ο Ανδρεόπουλος σκόραρε δύο φορές, ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Αλατάς, Γκανάβας, Μπαλανίκας και Δημητρόπουλος.
Όσο για τον Ατρόμητο που αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω, έκανε τη δική του προσπάθεια, με τους Μαροσούλη και Τζεμολάρι να χρίζονται σκόρερ.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Πανδρεμένος, Σέτζας, Περήφανος, Ξιώνης, Φάσσας, Τσούρα, Χουσενάι, Γκανάβας, Ανδρεόπουλος, Μούλιας, Αλατάς.
Έπαιξαν και οι: Νάτσης, Μπαλανίκας, Αρχοντής, Δημητρόπουλος
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    0
Π.Ο.Ε.    4
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε και ο Π.Ο.Ε., που πέρασε νικηφόρα από το Βλαχογιάννι επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 4-0.
Παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή του, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μόρα έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε δίκαια στην επικράτηση απέναντι στη Δόξα του Νίκου Φακίτσα που έκανε τη δική της φιλότιμη προσπάθεια.
Για τους νικητές σκόραραν οι Μουξιός (9’, 25’), Ιγγλέζος (47’) και Μπούσιας (77’).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος (37’ Φακίτσας), Φράντζας, Τσιάρας, Πέτρου (66’ Παπανικολάου), Γκουρομπίνος, Λάκης (46’ Αλεξίου), Κατσιγιάννης (56 Ανθούλης), Γελαλής, Θάνος (46’ Μπάκος).
Π.Ο.Ε (Β. Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης (57’ Νταμπώσης), Καραμούλας, Μπούσιας, Λαγός, Μουστάκας, Κουκούλης (64’ Ματούλας), Αρσένης, Μουξιός (64’ Κουρδής), Καραγκούνης (57 Γκαμπέτας), Ιγγλέζος (64’ Τόλιος).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κεραυνός Δρυμού - Δαμασιακός    0-2
ΑΠΟΕΛ - Δόξα Αργυροπουλίου    1-0
Δόξα Βλαχογιαννίου - ΠΟ Ελασσόνας    0-4
Ευαγγελισμός - Οικονόμος    0-3
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Φαλανιακός - Αμπελωνιακός    3-2
Καλοχώρι- Όλυμπος Γόννων    0-4
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Λαρισαϊκός - Πύρρος    7-8 στα πέναλτι (κ.α. 2-2)
ΑΟ Αμπελοκήπων - Δήμητρα Γιάννουλης    0-1
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λάρισας    0-6
Φορτούνα Κουτσοχέρου - Δωτιέας Αγιάς    0-2
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγ. Ανάργυροι - Παναγροτικός    2-6
Μαυροβούνι-ΑΕ Κιλελέρ    2-0 στα πέναλτι (κ.α. 1-1)
ΣΗΜΕΡΑ (16:00)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ελάτεια- Τύρναβος 2005    0-2
Βαλανίδα - Μακρυχώρι     0-4
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τερψιθέα - ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Τρίτη 26/10, 16:00)
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μελισσοχώρι - Αμπελιά (Τρίτη 26/10, 16:00)
Φιλοκτήτης-Ηρακλής Χάλκης 2-4 στα πέναλτι (κ.α. 2-2)
Ηρακλής Χάλκης-Αχιλλέας Φαρσάλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass