Σήμερα κρίνεται η τύχη της Εθνικής Γυναικών

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2021 10:15

Σήμερα το πρωί θα κριθεί η τύχη του αγώνα  της Εθνικής Γυναικών που θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023 και θα γίνει στις 20.00 στο Ael Fc Arena.


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε χθες για την ύπαρξη έξι θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Γυναικών, ενόψει του σημερινού αγώνα της ελληνικής ομάδας με τη Σλοβενία στη Λάρισα.
Η ΕΠΟ έθεσε άμεσα σε εφαρμογή τις προβλεπόμενες διαδικασίες και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.
Τον αγώνα της Εθνικής ομάδας Γυναικών θα παρακολουθήσει σύσσωμο το Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ (γυναικεία ομάδα και ακαδημία).
Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας συμμετέχει και η αρχηγός της ΑΕΛ, Παναγιώτα Βλασιάδου.
Η ΕΠΣΛ και η ΑΕΛ καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται φέτος η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ για να υποστηρίξει το Εθνικό μας συγκρότημα σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023, που θα συνδιοργανωθεί από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, από την ευρωπαϊκή ζώνη θα προκριθούν 11 ομάδες και άλλη μία θα παίξει σε αγώνες μπαράζ με Εθνικές άλλων συνομοσπονδιών. Από τον όμιλο της Εθνικής  έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση η Γαλλία που κέρδισε την Εθνική Ελλάδας με 10-0, αλλά είναι υπερδύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με Γαλλία, Καζακστάν, Ουαλία, Εσθονία και Σλοβενία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass