Μάχες F1 και Moto GP σήμερα

Δημοσίευση: 14 Νοε 2021 13:05

Η Formula 1 και το MotoGP επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση, με το πρώτο να βρίσκεται στη μέση ενός triple-header, ενώ το δεύτερο ολοκληρώνει τη σεζόν του.

Απευθείας πτήση από το Μεξικό προς τη Βραζιλία κάνει η Formula 1, καθώς μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο αγώνας στην πίστα του Ιντερλάγκος επιστρέφει. Η επίσημη ονομασία του αγώνα είναι GP Σάο Πάολο και μας προετοιμάζει για ακόμα μια συναρπαστική μονομαχία. Ο Μαξ Φερστάπεν άνοιξε τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών στους 19 βαθμούς από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πρέπει να τα παίξει όλα για όλα σε μια πίστα που παραδοσιακά δεν ταιριάζει στη Mercedes. Επιπλέον, στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, η γερμανική ομάδα, έχει πλέον μόλις 1 βαθμό διαφορά από τη Red Bull Racing. Το GP Βραζιλίας θα έχει το τρίτο και τελευταίο F1 Sprint για το 2021.
Ο καιρός αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο, καθώς η πρόβλεψη κάνει λόγο για βροχές την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα του τριημέρου. Η Pirelli ακολουθεί συντηρητική στρατηγική, φέρνοντας τις γόμες C2, C3 και C4 στοv αγώνα. Η μετάδοση του GP Βραζιλίας της Formula 1 θα μεταδοθεί στις 19:00.
Από τη μεριά του, το MotoGP θα επισκεφθεί την πίστα Ρικάρντο Τόρμο για το GP Βαλένθιας. Ο τελευταίος αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα σημαντικός και συγκινητικός, μιας και είναι ο τελευταίος του Βαλεντίνο Ρόσι στο Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός βάζει τέλος σε μια πλούσια καριέρα, έχοντας σπάσει πολλά ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους και έγραψε τη δική του ιστορία. Από το 2022 θα δούμε την ομάδα του να εισέρχεται στο MotoGP με μοτοσικλέτες της Ducati. Στα αγωνιστικά, η Ducati βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, με τον Πέκο Μπανάια να κατακτά τη νίκη στον αγώνα του Πορτιμάο πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, η ιταλική φίρμα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και αναμένεται στον τελευταίο αγώνα να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα Ομάδων. Η μετάδοση του ΜΟΤΟGP στη Βαλένθια θα γίνει στις 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass