ΑΕΛ: Τα βλέμματα στο ματς με τη Βέροια

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (14:45) ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2021 21:16

Η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (παρά το άδικο 1-1 ελέω διαιτησίας), σε συνδυασμό με το ότι κέρδισε αρκετά νέα παιδιά που αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις όποτε χρειαστεί, ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία των «βυσσινί» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Άλλωστε ο πρωταρχικός στόχος της «βασίλισσας του κάμπου» είναι η επιστροφή της στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και ως εκ τούτου τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βέροια (14:45, Αλκαζάρ), στο οποίο η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο.
Χθες οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις κατοχής της μπάλας και τακτικής.
Ομάρ και Όγκμποε θα είναι οι δύο απουσίες για τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη, ο οποίος χθες συνεχάρη τους παίκτες του για το πάθος που επέδειξαν και την αγωνιστική τους εν γένει εμφάνιση. Παράλληλα τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο και τόνισε ότι πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ότι όλους τους υπολογίζει για τη δύσκολη συνέχεια. Επίσης ο τεχνικός των «βυσσινί» επισήμανε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ πέρασε και πως το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Σχετικά με την καταστροφή καθισμάτων στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε αγανακτισμένοι από τη συμπεριφορά κάποιων που δήθεν αγαπούν την ΑΕΛ και που δυστυχώς μετά από πάρα πολύ καιρό, μόλις τους επιτρέψαμε να έρθουν στο γήπεδο κατέστρεψαν καθίσματα και ετοιμαζόντουσαν να τα εκτοξεύσουν στον αγωνιστικό χώρο για να τιμωρηθεί η ΑΕΛ με βαρύτατο πρόστιμο και τιμωρία της έδρας μας από 2 έως 4 αγωνιστικές, αλλά τα σχέδια των ιδίων και των υποκινητών τους καταστράφηκαν από την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας και την πραγματική μας νίκη».

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑ ΖΙΩΓΑ
Αγωγή για δυσφήμιση κατά του «υπηρεσιακού» στον προχθεσινοβραδινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα θα καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις δηλώσεις που έκανε για παιχνίδια του παρελθόντος.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής του 1988 με την ΑΕΛ δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πως «...αγωνίστηκαν δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα και τη φανέλα της Λάρισας. Και την Κυριακή είχαμε μια κατάφωρη αδικία σε βάρος μας, αλλά και σήμερα. Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε.
Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε «Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε». Σήμερα υπάρχει κατάφωρη αδικία για την ομάδα μας…».
Από τον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να μπουν σε δημόσιο διάλογο με τον Ζιώγα, ωστόσο, ξεκαθάριζαν πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν να περνούν έτσι προσβλητικές δηλώσεις για τον σύλλογο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass