Κατασκοπείες του Απόλλωνα Λάρισας

Χθες σε στάδιο Αλκαζάρ και Τρίκαλα, αντίστοιχα - Καταβάλλονται προσπάθειες για ανάκαμψη της ομάδας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 20:10

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο Όμιλο της Super League 2 βρέθηκε ο Απόλλων Λάρισας, μετά και την ήττα από τον Α.Σ. Τρίγλιας με 1-0, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Οι «κυανόλευκοι» εξακολουθούν να προβληματίζουν και να απογοητεύουν παράλληλα, καθώς θέλουν, προσπαθούν, αλλά η ουσία είναι πως δεν βρίσκουν λύσεις και χάνουν κάθε ελπίδα, για να αποκτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Είναι γεγονός πως ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα περίμενε πως ο Απόλλωνας θα είχε ένα τόσο άσχημο ξεκίνημα, ενώ δεν βλέπουμε προς το παρόν να φαίνεται φως στο… τούνελ, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για ανάκαμψη της ομάδας.
Αν μάλιστα τριτώσει το …κακό για το λαρισινό σωματείο το ερχόμενο Σάββατο στη Βέροια (15:45-ΕΡΤ3), που απευχόμαστε, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο επώδυνα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με μη προβλέψιμες εξελίξεις.

 

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
Χθες είχαμε κατασκοπεία σε δύο γήπεδα της Super League, στο στάδιο Αλκαζάρ και στα Τρίκαλα, καθώς Βέροια και Απόλλων Πόντου θα είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του Απόλλωνα.
Στο Αλκαζάρ ήταν ο προπονητής Μαρσέλο Στράσια με τον γενικό διευθυντή Αχιλλέα Σακελαρίου και τον γενικό αρχηγό Τάσο Κυριάκο, ενώ στα Τρίκαλα πήγαν ο γυμναστής Malter Gegpe με τον επίσης γενικό αρχηγό Μιχάλη Μπίζιο.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Κατά τα άλλα, σήμερα οι παίκτες επανέρχονται στις προπονήσεις στο γήπεδο του Κουλουρίου, μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε.
Το αν υπάρξουν εξελίξεις κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, όμως δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να έχουμε πράγματι εξελίξεις.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass