Ο δικηγόρος του Στάνκοβιτς αναστατώνει την ΠΑΕ ΑΕΛ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2021 20:19

Αναστάτωση και απορίες προκαλούν δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Νίκολα Στάνκοβιτς, Φίλιπ Μπλαγκόγιεβιτς, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον οποίο ζητήθηκε να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στη λαρισινή ομάδα (transfer ban) λόγω μη εξόφλησης της οφειλής στον παίκτη.


Από την ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα αυτό έλεγαν ότι γνωρίζουν την απόφαση που με δύο μισθούς απλήρωτους πήρε όλο το συμβόλαιο ύψους 160.000 ευρώ. Στη λαρισινή ομάδα, όπως υποστηρίζουν, παρότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί καμία απόφαση βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λυθεί το θέμα. Αν δεν υπάρχει λογική στις διαπραγματεύσεις σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, επειδή δεν θα κάνει η ομάδα μεταγραφές τότε θα πάρει τα λεφτά του σε δύο χρόνια.
Η δήλωση του δικηγόρου αναφέρει τα εξής για την προσφυγή του πελάτη του: «Κερδίσαμε την υπόθεση στη FIFA, η Λάρισα έκανε εφεση στο CAS και περίπου πριν από 1-2 μήνες το CAS αποφάσισε υπέρ του κ. Στάνκοβιτς. Η ΕΠΟ δημιούργησε ένα πρόβλημα το οποίο σύμφωνα με την απόφαση του CAS χαρακτηρίστηκε «παρεμπόδιση πρόσβασης στη δικαιοσύνη» γιατί ήταν αδύνατον να ικανοποιηθεί η αξίωση του παίκτη να τερματίσει τη συνεργασία του.
Τώρα υπήρχε μια προθεσμία για πληρωμή του παίκτη, η οποία δυστυχώς και δεν τηρήθηκε και ζητήσαμε από την Παρασκευή να επιβληθεί transfer ban στη Λάρισα. Έχει να κάνει με ένα ποσό που αν υπολογίζω σωστά είναι 175.000 ευρώ συνολικά. Πρέπει να σας πω ότι το ban είναι μια αυτόματη απόφαση πια, η FIFA δεν θα το δικάσει ξανά, αφού υπάρχει ήδη η απόφαση. Απλά εμείς ζητήσαμε την εφαρμογή του ban και περιμένουμε την απάντηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass