ΓΑΛΛΙΑ:

Ρεν και Κλερμόν θύματα έκπληξης στο Κύπελλο

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 20:00

Ρεν και Κλερμόν ολοκλήρωσαν στη φάση των «32» την παρουσία τους στο φετινό Κύπελλο Γαλλίας, καθώς αποκλείστηκαν από ομάδες της Β’ κατηγορίας.


Η Ρεν ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από την -ουραγό της Ligue 2- Νανσί, καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1. Οι «ρενέ» είχαν ανοίξει το σκορ στο 58’ με τον Ντοκού, ενώ η Νανσί ισοφάρισε στο 78’ με τον Μπιρόν. Από την πλευρά της, η Κλερμόν ηττήθηκε 2-0 από την Μπαστιά στην Κορσική, αφού δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (25’ Σαντελί, 70’ Ρομπίκ).
Στο μεταξύ, αποκλείστηκαν ακόμα από το Κύπελλο Γαλλίας η Μπορντό και η Στρασμπούρ, καθώς στα εν λόγω ζευγάρια τέθηκαν αντιμέτωπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Οι «γιρονδίνοι», οι οποίοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν, μολονότι είχαν 21 κρούσματα κορονοϊού, ηττήθηκαν 3-0 από την Μπρεστ, ενώ η Στρασμπούρ έχασε 1-0 από τη Μονπελιέ.
Από εκεί και πέρα, η Ρεμς... ίδρωσε για να αποκλείσει την (5ης κατηγορίας) Ταόν. Η ομάδα του (πρώην προπονητή του Ολυμπιακού) Όσκαρ Γκαρσία έμεινε με δέκα παίκτες στο 67’, λόγω αποβολής του Εκιτικέ, αλλά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το γκολ του Χόρνμπι στις καθυστερήσεις (90’+3’) και να πάρει το «εισιτήριο» για τους «16».
Υπενθυμίζεται ότι η Νις επρόκειτο να αντιμετωπίσει στους «32» τον νικητή του ζευγαριού Paris FC-Λιόν, αλλά ο αγώνας τους για τη φάση των «64» διεκόπη λόγω επεισοδίων, με αποτέλεσμα αμφότερες να αποβληθούν από τη φετινή διοργάνωση. Έτσι, η ομάδα από τη Νίκαια προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «16».
Τα αποτελέσματα των ομάδων της Ligue 1 στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας έχουν ως εξής:
Μπρεστ-Μπορντό    3-0
Ναντ-Βιτρέ    2-0
Νανσί-Ρεν    1-1 (4-3 στα πέναλτι)
Μπαστιά-Κλερμόν    2-0
Μονπελιέ-Στρασμπούρ    1-0
Ταόν-Ρεμς    0-1
Ζουρά Σουντ Φουτ-Σεντ Ετιέν    1-4
Κεβιγί Ρουέν-Μονακό    1-3
Σοβινί-Μαρσέιγ    0-3
Βαν-Παρί Σεν Ζερμέν    Σήμερα
Λανς-Λιλ    Αύριο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass