Ελειπε μόνο το γκολ στον Απόλλωνα Λάρισας

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ «ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2022 21:02

Φιλότιμα προσπάθησε προχθές το απόγευμα στην Καβάλα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος απέσπασε λευκή ισοπαλία από την ομώνυμη ομάδα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, όπου οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και τους έλειπε μόνο το γκολ.


Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Θωμάς Γράφας είδε τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε να προσπαθούν, να έχουν αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε σημαντικά και μπορεί να μην πήραν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τους τρεις βαθμούς, όμως και η ισοπαλία δεν χαρακτηρίζεται ως άσχημο αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε και τις πολλές απουσίες, κυρίως λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού.
Την Κυριακή η λαρισινή ομάδα θα υποδεχτεί στις 14:45 στη Φιλιππούπολη τον Αλμωπό Αριδαίας, σε αγώνα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, μονόδρομο αποτελεί η νίκη στη μάχη που δίνει η ομάδα, για να παραμείνει στην κατηγορία.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά ο Απόλλωνας φέρεται αποφασισμένος να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια και να δώσει με ανεβασμένη την ψυχολογία, τη μάχη της σωτηρίας.
Επανέρχεται ο αρχηγός Κώστας Χατζής ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Γιάννης Μπαλογιάννης, ενώ σήμερα θα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του λαρισινού συλλόγου εάν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οι νεομεταγραφέντες, για να σχεδιάσει την ενδεκάδα ο κ. Γράφας.
Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αριδαία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση που θα περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Επίσης σήμερα, οι παίκτες θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργά το βράδυ ή το πρωί του Σαββάτου, με τον προπονητή να γνωρίζει οριστικά ποιους παίκτες θα υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα και την συγκρότηση της αποστολής, για την μεθαυριανή αναμέτρηση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass