Τελευταία αποστολή για τον Ηλία

*ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2022 21:04

Τελευταία αποστολή χθες για τον Ηλία Φασούλα, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς να έχει κοντά του άλλους διοικητικούς, προπονητές και αθλητές της αγαπημένης του ΑΕΛ. Θα έχει μαζί στο μεγάλο ταξίδι τη σημαία της ομάδας που οι φίλοι, την έβαλαν στο φέρετρο

αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά στον σύλλογο από το πόστο του προέδρου και όχι μόνο.
Όπως μας είπε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Αντώνης Γραβάνης δύο σημαντικές στιγμές της θητείας του Ηλία Φασούλα σημάδεψαν την ΑΕΛ. Πρώτον όταν ανέλαβαν τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, η ομάδα δεν έπεσε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα χάρη στη σωστή κίνηση να φέρουν κοντά τους τον μετέπειτα μεγαλομέτοχο Νίκο Σωτηρούλη (εποχή δύσκολη οικονομικά γιατί ήταν η εποχή της εκκαθάρισης) και δεύτερον ότι υπέγραψε την παραχώρηση από την ΓΓΑ του οικοπέδου στην ΑΕΛ για να χτιστεί το Ael FC ARENA.
Αυτά τα δύο ιστορικά τον κατατάσσουν στους μεγάλους παράγοντες της ομάδας με σημαντική συμβολή στη συνέχιση της ιστορικής διαδρομής της ΑΕΛ.
Μετά από πολύ καιρό είχαμε παρουσία του Συνδέσμου Φιλάθλων Monsters που κατέθεσαν στεφάνι στον άνθρωπο που βοήθησε την αγαπημένη τους ομάδα.
Τραγικές φιγούρες η οικογένειά του, η αγαπημένη του σύζυγος Ντίνα και τα παιδιά του Βασίλης και Θεοδώρα, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του όπως ο Τάσος Τριανταφύλλου (διετέλεσε και αυτός πρόεδρος ένα διάστημα) και ο Ζήσης Χελιδώνης μόνιμος γραμματέας επί μία δεκαετία. Επίσης συντετριμμένος ο νυν πρόεδρος Γιώργος Νάκας.
Μεταξύ άλλων είδαμε τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λαδόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Ρένα Καραλαριώτου, Θανάση Μαμάκο, Κώστα Αργυρόπουλο, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλία Σουφλιά, τον προπονητή μπάσκετ της ΑΕΛ για πολλά χρονιά που σύνδεσε το όνομά του με πολλές ανόδους, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τους παλαίμαχους της ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα, Γιώργο Πλίτση και άλλους.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass