Τρίποντο-ανάσα για τον Απόλλωνα στα Τρίκαλα

*Με πέναλτι του Κώστα Χατζή κέρδισε τον Α.Ο.Τ. 1-0 *Για πρώτη φορά στην ιστορία του νίκησε στη γειτονική πόλη

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2022 20:00

Μια πολύ σπουδαία νίκη, που αναμένεται πως θα του δώσει άλλον αέρα στη μάχη για τη σωτηρία του, πέτυχε χθες ο Απόλλων Λάρισας στα Τρίκαλα, κερδίζοντας τον τοπικό Α.Ο.Τ. με σκορ 1-0, σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν παράλληλα την πρώτη τους νίκη μέσα στα Τρίκαλα στην ιστορία τους, καθώς στις προηγούμενες δέκα αναμετρήσεις είχαν ηττηθεί πέντε φορές, ενώ σε άλλες πέντε οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.
Το σημαντικό για τη λαρισινή ομάδα είναι πως κατέκτησε τρεις πολύτιμους εκτός έδρας βαθμούς, έπιασε τον Α.Ο.Τ. στη βαθμολογία και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, δείχνοντας πως μπορεί να κερδίσει στο τέλος, το στοίχημα της παραμονής.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Θωμάς Γράφας πήγε πολύ καλά «διαβασμένος» στο γειτονικό ντέρμπι, γνωρίζοντας πως σε τέτοια παιχνίδια ένα γκολ -όπως και έγινε- μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση.
Ζήτησε από τους παίκτες του κατά πρώτο λόγο να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και όταν τους δοθεί η ευκαιρία, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το ματς.
Όπερ και εγένετο στο 76’ της συνάντησης, όταν ο Κεχαγιάς ανέτρεψε τον πρώην παίκτη του Α.Ο.Τ. Σταματή, την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ στο 76’ ο Κώστας Χατζής και ο Απόλλωνας πήρε βαθιά ανάσα, κερδίζοντας 0-1.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για τρίτη φορά μέσα στην έδρα τους μέσα σε μία εβδομάδα και οι δύο ήττες είναι από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.
Τα πράγματα έγιναν, λοιπόν, πολύ δύσκολα γι’αυτούς και στο τέλος της αναμέτρησης αποχώρησε απογοητευμένος από το γήπεδο ο τεχνικός τους Τίμος Καβακάς, χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Ευκαιρίες έχασαν τα Τρίκαλα με τους Ευθυμίου και Πέλκα κυρίως, αλλά ο Απόλλωνας στην πιο σημαντική ευκαιρία που δημιούργησε κέρδισε το πέναλτι και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Αλάμπεης (Αθηνών) που είχε διευθύνει και το περσινό παιχνίδι των πλέι άουτ, με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη, Τυριακίδη (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Χειρίτραντα του Α.Ο. Τρίκαλα και στους Βίγια, Γιαννίτση του Απόλλωνα.
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Κεχαγιάς, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (88’ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας, Πέλκας (74’ Ζησόπουλος), Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (67’ Αουντίνο).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (66’ Καραμόκο), Γιαννίτσης, Σταματής (82’ Λεμάνγκρ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass