Θετικό αποτέλεσμα ο στόχος του Απόλλωνα

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ (14:45)

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2022 13:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με πολύ καλή ψυχολογία και πίστη πως μπορεί να τα καταφέρει, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 14:45 στο Καυταντζόγλειο στάδιο, κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενόψει της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.
Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες  απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ και τον Πανσερραϊκό, αποτελέσματα που τους οδήγησαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και εκεί θέλουν να διατηρηθούν, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Σήμερα θα έχουν μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποσπάσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα και για να γίνει αυτό οι παίκτες του Θωμά Γράφα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς και να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές του προπονητή τους.
Αν περιορίσουν τα λάθη και εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να επιστρέψουν από τη συμπρωτεύουσα γιατί όχι ακόμη και με το διπλό στις αποσκευές τους.
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να αντιδράσουν ψύχραιμα σε τυχόν πίεση που θα δεχθούν λογικά από τον αντιπαλό τους και ειδικά στα πρώτη λεπτά της σημερινής αναμέτρησης.
Μετά από μίνι προετοιμασία, ο τεχνικός του Απόλλωνα , Θωμάς Γράφας, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Tiboue, Καλούση, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Λουκά, Lemaangr, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Λίταινα, Kozuh, Νούσιο, Villa, Σούλτσε, Χατζή, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα.
Ο ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο ΠΟΤ Ηρακλής θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες,  αφήνοντας πίσω την ήττα από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 3-0. Ο τεχνικός Κώστας Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση που την απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Γρηγοριάδης, Παλαβράκης, Κάκκο, Καρτσαμπάς, Μανωλάκης, Μασούρας, Μπαλικτσής, Μπαστακός, Πανάγου, Παπαστεριανός, Πήλιος, Σγουρής, Τουρσίδης, Χρουσιέλ, Πατράλης, Τομάς, Ναπολιτάνο, Σίλβα, Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass