Φιέστα ανόδου για την Ακαδημία Ελασσόνας

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2022 20:05

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας και στον 1ο όμιλο το πρωτάθλημα κατέκτησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας κερδίζοντας την άνοδο στην αμέσως επόμενη κατηγορία.


Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο δημοτικό γήπεδο του Δρυμού, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο της Ελασσόνας, η Ακαδημία Ελασσόνας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ακαδημία Τυρνάβου και αμέσως μετά το τέλος τους παιχνιδιού έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.
Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησαν ο γ.γ. της ΕΠΣΛ Γιάννης Γκουτζαμάνης και το μέλος της Ένωσης Θανάσης Μπίζιος, ενώ το Κύπελλο, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπουχλαριώτης, το παρέδωσε αρχικά στον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Λυγούρα ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στους αρχηγούς της ομάδας δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Τη φιέστα ανόδου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σωτήρης Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Πασχόπουλος και Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Κίμωνας Τσιουρής, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί φίλαθλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass