Πρώτη μάχη στα μπαράζ για τον Ηρακλή Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TON ΠΑΟ ΡΟΥΦ (17:00)

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2022 20:10

Το πρώτο βήμα για την άνοδό του στη Super League 2 θέλει να κάνει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA στις 17:00 τον ΠΑΟ Ρούφ.


Οι «κυανόλευκοι» που έκαναν το ρεπό τους στην πρεμιέρα του ειδικού αυτού πρωταθλήματος, είναι ξεκούραστοι και φέρονται αποφασισμένοι να μπούνε με το δεξί, σε αυτήν τη διαδικασία.
Γνωρίζουν βέβαια πόσο δύσκολο είναι το έργο τους, αλλά προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης με τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Αναγκαία φυσικά θεωρείται και η συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης και να ωθήσουν τους παίκτες προς την επιτυχία, διότι μια ενδεχόμενη άνοδος του Ηρακλή θα είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για τον ιστορικό σύλλογο, αλλά και για το λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα.
«Καλούμε τους φιλάθλους της Λάρισας να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και για τον λόγο αυτόν η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα εισέλθουν από την κεντρική θύρα 18 του AEL FC ARENA, ενώ οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ΡΟΥΦ που ενδεχομένως έρθουν στη Λάρισα μεμονωμένα θα εισέλθουν από τη θύρα 14-15. Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
(2η αγων.-17:00)
*Προοδευτική-Μακεδονικός: Θωμάς Μπουρουζίκας, Γρηγόριος Δεδικούσης, Δημήτριος Μίχος (Λάρισας), 4ος Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής), παρ. Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
*Ηλιούπολη-Αγρ. Αστέρας: Αναστάσιος Γιαννούκας, Νικόλαος Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου), Χρήστος Παύλος (Δυτικής Αττικής), 4ος Ευάγγελος Λαθύρης (Πειραιά), παρ. Χρυσοβαλάντης Βράκας (Εύβοιας)
*Ηρακλής Λ.-ΠΑΟ Ρουφ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Κωνσταντίνος Λιόλιος (Ηπείρου), Νικόλαος Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Κωνσταντίνος Νέος (Ηπείρου), παρ. Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναχαϊκή     1-0     3
ΠΑΟ Ρουφ     1-0     3
Αγροτικός Αστέρας     1-0     3
Μακεδονικός     0-1     0
Ηλιούπολη     0-1     0Προοδευτική     0-1     0
Ηρακλής Λ.     0-0     0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass