«Πέταξε» για το τρόπαιο η 110 Π.Μ.

ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ 116 Π.Μ.

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2022 21:43

Απογειώθηκε... για τον τελικό η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Πτέρυγας Μάχης αφού χθες το μεσημέρι επικράτησε με 0-7 επί του 2ου ΑΚΕ (Πάρνηθας) στο Ρέντη, στο πλαίσιο του επαναληπτικού των ημιτελικών του φετινού Κυπέλλου Αθλοπαιδιών της Πολεμικής Αεροπορίας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός που είχε διεξαχθεί στη Νεάπολη στις 8 Απριλίου είχε λήξει ξανά 8-0 υπέρ της 110 Π.Μ.


Στην... «πρόβα τζενεράλε» ουσιαστικά για την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη, οι παίκτες έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και πάθος, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και αποτύπωσαν ξεκάθαρα τον λόγο που θα βρίσκονται στον τελικό στις 31 Μαΐου που θα διεξαχθεί στη Λάρισα ενάντια στην 116 Π.Μ.
Έξι διαφορετικοί σκόρερ πέτυχαν τα γκολ του αγώνα για την 110 Π.Μ. απέναντι στο 2ο ΑΚΕ, με τον Λιόγκα να είναι αυτός που άνοιξε κι έκλεισε τον χορό των γκολ στο 18’ και 88’. Στο μεταξύ γκολ πέτυχαν και οι Βαλατσός (21’), Λεβέντης (50’), Βαρσάμης (55’), Παυλίδης (75’) και Κουλουκτσής στο 78’ με δυνατή εκτέλεση πέναλτι.
2ο ΑΚΕ (Β. Νάτσιας): Γυφτόπουλος, Σαργιανόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ζαχαράκης, Πήχας, Πλάτιας, Χαμουρούδης, Παγουρτζής, Κοντογιάννης, Κατσιγιάννης, Κωπιρώνης, ενώ έπαιξαν και οι Σιδηρόπουλος, Πετρούσης, Καλαματιανός.
110 Π.Μ. (Κ. Κουτσούκης): Λαμπράκης, Παύλου, Θανασιάς, Κουλουκτσής, Παναγιώτου, Βαρσάμης, Βαλατσός, Γούτος, Μανάκας, Γκούρλας, Λιόγκας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τζήκας, Λεβέντης, Παυλίδης.
*Χρέη αρχηγού αποστολής εκτέλεσε ο Αχιλλέας Κατσιούλης.
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass