Α.Ε. Κιλελέρ: Σταθερή αξία στην Α’ τοπική

*Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Α’ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ *ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2022 20:40

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τα τελευταία χρόνια η Α.Ε. Κιλελέρ αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο της Α’ τοπικής κατηγορίας. Η ομάδα τερματίζει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και παίζει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη του τίτλου. Σίγουρα δεν είναι κάτι τυχαίο, αντιθέτως αποτελεί απόρροια μιας γενικότερα συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο γι’ αυτό και έχει διάρκεια.
Φέτος η ομάδα κατάφερε σχετικά εύκολα να εξασφαλίσει τη θέση της στα πλέι οφ, μετά την ολοκλήρωση των οποίων τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μέτρησε 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί στα πλέι οφ ήταν 4-2-4. Παράλληλα, στις φετινές επιτυχίες καταγράφηκε η ανάδειξη του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας που ήταν ο Αλέκος Κουβελάς με 27 γκολ.
Οι βάσεις είχαν μπει το καλοκαίρι από τον τεχνικό Αχιλλέα Τσιβόπουλο, ο οποίος τον Ιανουάριο παρέδωσε τη σκυτάλη στον Φεραίο Γιαννακό. Δύο προπονητές που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα (στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα) στη φετινή πορεία της Α.Ε. Κιλελέρ.
Ποιο όμως είναι το μυστικό της επιτυχίας;
«Είμαστε μία ομάδα παραγόντων με επικεφαλής τον κ. Χρ. Φτάρα που προσπαθούμε για το καλό της ομάδας και του χωριού μας. Θέλουμε να έχουμε μία σοβαρή και σταθερή ομάδα, γι’ αυτό πάντα κάνουμε ένα-ένα τα βήματά μας» επισήμανε στην «Ε» ο γενικός αρχηγός της Α.Ε. Κιλελέρ, Μανώλης Κωστόπουλος και πρόσθεσε τα εξής:
«Η φετινή ήταν μια χρονιά επιτυχημένη με την είσοδό μας για πρώτη φορά στα πλέι οφ και τον τερματισμό στην 4η θέση. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί ανεξαρτήτου αντιπάλου.
Αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε μια οικογένεια. Έτσι όλοι όσοι έρχονται βρίσκουν ένα πολύ καλό κλίμα που βοηθάει τους μεν προπονητές να κάνουν τη δουλειά τους, τους δε παίκτες να αποδίδουν τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο.
Παράλληλα κρατάμε έναν σταθερό κορμό με 10-12 παίκτες και οι προσθαφαιρέσεις που γίνονται στο έμψυχο δυναμικό είναι λίγες, εκεί που απαιτείται. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ίδιο προφίλ και τη νέα χρονιά» επισήμανε ο κ. Κωστόπουλος.
Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Α.Ε. Κιλελέρ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας επισήμανε ότι:
«Το δυνατό μας σημείο είναι το σύνολο. Επιμέρους μπορώ να πω ότι έχουν συμπαγή άμυνα κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι πολύ δύσκολα δεχόμασταν γκολ. Μόνο στο τελευταίο ματς με τον Δωτιέα δεχτήκαμε τρία γκολ (4-3). Στα υπόλοιπα παιχνίδια σε όσα δεχτήκαμε τέρμα ήταν ένα ή δύο. Επιπλέον η επίθεσή μας ήταν ιδιαίτερα παραγωγική. Είχαμε την τρίτη καλύτερη επίθεση και αναδείξαμε τον πρώτο σκόρερ» κατέληξε ο κ. Κωστόπουλος.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα χρονιά για την Α.Ε. Κιλελέρ θα ξεκινήσει με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τον Κώστα Κατσάρα που φέτος είχε ξεκινήσει στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου, αλλά μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανέλαβε τον Ατρόμητο Παλαμά. Ένας ικανότατος προπονητής, γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΛ, αλλά και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Κατσάρας έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Α.Ε. Κιλελέρ και εντός των ημερών αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη από τον Φεραίο Γιαννακό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass