Στο Παγκόσμιο του Ορεγκον η Κρίστι Αναγνωστοπούλου

Η ΦΑΡΣΑΛΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ RANKING

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2022 20:40

Τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα γίνει από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου στο Όρεγκον των ΗΠΑ εξασφάλισε η Κρίστι Αναγνωστοπούλου.

Η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια της δισκοβολίας προκρίθηκε βάσει ranking, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της κατάταξης από τη διεθνή ομοσπονδία. Η Κρίστι Αναγνωστοπούλου πέτυχε φέτος στα «Κνώσεια» στο Ηράκλειο Κρήτης νέο ατομικό ρεκόρ με 62,40 μ., επίδοση που την κατατάσσει στην 25η θέση παγκοσμίως, ενώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα προκρίνονται οι 32 καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο. Το όριο για το παγκόσμιο ήταν 63,50 μ.
Η Ελλάδα θα μετέχει στη διοργάνωση με 17 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, καθώς πέραν των επτά που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους με επίτευξη ορίου (Μίλτος Τεντόγλου-μήκος, Κατερίνα Στεφανίδη-επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής-επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου-επί κοντώ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη-βάδην, Ελίνα Τζένγκο-ακοντισμός, Χρήστος Φραντζεσκάκης-σφυροβολία), ακόμα δέκα, συμπεριλαμβανομένης και της Αναγνωστοπούλου, προκρίθηκαν βάσει ranking.
Πρόκειται για την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος (28η/32), τη Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν (28/32), την Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ (32/32), τη Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία (27/32), τον Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία ανδρών (23/32), τη Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία (25/32), καθώς και για  τον αθλητή και τις αθλήτριες του βάδην Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη.
Πολύ κοντά σε πρόκριση βρέθηκαν οι άλτες του τριπλούν Ανδρέας Πανταζής (34/32) και Νίκος Ανδρικόπουλος (35/32), αλλά και ο Δημήτρης Τσιάμης (39/32), που αν δεν είχε χάσει το Βαλκανικό λόγω του Covid-19 θα είχε κλείσει θέση στη διοργάνωση. Αρκετά κοντά κινήθηκαν και οι αθλήτριες των υψηλών εμποδίων Αναΐς Καραγιάννη (44/40) και Ελισάβετ Πεσιρίδου (45/40). Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα μπορούσε να ήταν εντός πρόκρισης, αν δεν είχε χάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, που θα της έδινε πολύτιμους βαθμούς. Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν στις 3 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass