Σε ρυθμούς πόλο κινείται η Λάρισα

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (21-27/8)

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2022 20:10

Για τη φιλοξενία μίας ακόμα μεγάλης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης ετοιμάζεται η πόλη της Λάρισας και ο Δήμος Λαρισαίων.


Ο λόγος για το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, ενώ το κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας θα χρησιμοποιηθεί για τις προπονήσεις των ομάδων.
Στο Πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 16, θα συμμετάσχουν οι εξής Εθνικές ομάδες:
Ελλάδα, Αυστραλία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Τουρκία, ΗΠΑ και Νότιος Αφρική.
Η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας του πόλο, ενώ σημαντικά είναι και τα οφέλη για την τοπική οικονομία και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.
Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Β. Μόρας απευθύνουν κάλεσμα στους Λαρισαίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες (ελεύθερη είσοδος), να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών και να αναδείξουν τα βαθιά αισθήματα φιλοξενίας της πόλης.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων – Κορασίδων Κ16 πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλία. Οι αγώνες των κορασίδων θα διεξαχθούν στη Λάρισα και των παίδων στον Βόλο. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Λαρισαίων και Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass