Φιλική ήττα γνώρισε ο ΠΟΕ

ΣΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2022 20:10

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βελβεντού Κοζάνης, ο ΠΟΕ γνώρισε την ήττα από τον φιλόδοξο φέτος Πανσερραϊκό, με σκορ 3-0.


Με τα πόδια να είναι ακόμη «βαριά» από την προετοιμασία, ο ΠΟ Ελασσόνας αρκετά νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Ανάκογλου με κεφαλιά στο 2ο λεπτό, με την ομάδα των Σερρών να διπλασιάζει τα τέρματά της 20 λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μυστακίδη, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Σερρών τριπλασίασε τα τέρματά της με τον Κανίς στο 70’ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε μετά από ανατροπή του Μασκανάκη από τον Φουρτούνα.
Τηρουμένων των αναλογιών, δεδομένου ότι η ομάδα του Πανσερραϊκού θα αγωνίζεται στη Super League 2 και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, η ομάδα της Ελασσόνας έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο, έδωσε κάποια καλά πρώτα δείγματα γραφής, με τον προπονητή Νίκο Φώλλα να μένει αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο μετά από δύο εβδομάδες κουραστικής προετοιμασίας, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Επόμενο φιλικό για τον ΠΟ Ελασσόνας είναι μεθαύριο Πέμπτη 11 Αυγούστου με τον Διγενή Νεοχωρίου.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜAΔΩΝ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελευθερόπουλος-Βενετίδης): 1ο ημίχρονο -Κατσικάς, Ζερής, Πεταυράκης, Γεναράκης, Καρασαλίδης, Καραμπέρης, Νάτσος, Στίνα, Λιούμης, Ανάκογλου, Μυστακίδης.
2ο ημίχρονο - Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Δημητρίου, Παπάζογλου, Οικονόμου, Σιόντης, Μασκανάκης, Ντοναλντόνι, Μούρτος, Κανίς
Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Πανταζής, Σουγλής, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Μουλτσιάς, Βλαχάκης, Καραγκούνης, Ιγγλέζος.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Με τον πρόεδρο του ΠΟ Ελασσόνας Άλκη Χατζηβασίλη, τον γενικό γραμματέα Χρήστο Αγοραστό και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Σάκη Καραγιάννη συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική σεζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική, την προετοιμασία της ομάδας, η οποία είναι σε εξέλιξη, την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του Δημοτικού γηπέδου Ελασσόνας, καθώς και τη συνεργασία της ομάδας με τον Δήμο, για τη διοργάνωση δράσεων για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass