Ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΛ

*ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ *ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2022 20:15

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της επί λαρισινού εδάφους ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ και αύριο το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει σε σαφώς καλύτερες συνθήκες το βασικό στάδιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, καθώς με τις μεταγραφές που σχεδιάζονται να γίνουν το βέβαιο είναι πως θα μείνουν ελεύθεροι κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία θα παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και σε Super League 2, με τις οποίες οι «βυσσινί» διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.
Σήμερα θα συγκροτηθεί η αποστολή από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Μία ημέρα μετά, το Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 18:00, η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με τον Αιολικό, που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η Κ-19 ΜΕ ΤΗΝ Κ-17
Χθες το πρωί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ Κ-19 και Κ-17, με προπόνηση που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Βενέτης, ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ ήταν και ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης.
Ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά να είναι μια δημιουργική χρονιά και να δουλέψουν σκληρά κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους Ζήση Ζιάγκα, Γιάννη Σιάρκου, ενώ πάντα θα αξιολογούνται με σκοπό να ανέβουν και στην πρώτη ομάδα, όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο Δασοχώρι, ενώ η ΠΑΕ αναζητά μια μόνιμη λύση για τη διεξαγωγή των προπονήσεων.
Από κει πέρα, η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανταπόκριση των σωματείων στο να παραχωρηθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και μετά τον Χατζή που αποκτήθηκε από την Πελασγιώτιδα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής.
Παράλληλα η ΠΑΕ μένει ευχαριστημένη και από την αρίστη συνεργασία που υπάρχει με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, που είναι πρόθυμη για να βοηθήσει ώστε παίκτες της να συνεχίσουν στις ομάδες των Νέων. Όσον αφορά την Κ-15, αυτή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 22 Αυγούστου κάτω από τις οδηγίες του Θοδωρή Ελευθεριάδη.
Σημειώνεται πως εξετάζεται το ενδεχόμενο για μια πιθανή μετάβαση των ομάδων Νέων σε προπονητικό κέντρο εκτός της Λάρισας, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για μία εβδομάδα περίπου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Τέλος, για τι ομάδες Κ-19 και Κ-17, το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα 14-15 Αυγούστου θα έχουν ρεπό, ώστε να δοθεί στους μικρούς η δυνατότητα να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους τον Δεκαπενταύγουστο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass