Ο Πεντρόσο στην ΑΕΛ…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TRANSFERMARKT - ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΑΙΚΤΗ - ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤIΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΓΟΥ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2022 21:02

Η ΑΕΛ επί εποχής Νταβέλη κάνει την πρώτη της μεταγραφή ξένου παίκτη και αυτή είναι, σύμφωνα με το transfermarkt, ο Αργεντίνος Φαμπρίτσιο Πεντρόσο.

Ο παίκτης δοκιμάστηκε από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και φαίνεται ότι τον έπεισε για να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Ραμίρες, καθώς και οι δύο συνυπήρχαν στην Αργεντίνικη Ατλέτικο Ατλάντα την περίοδο 2020-21 (ομάδα Β’ κατηγορίας).
Ο παίκτης κόστιζε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη χρηματιστηριακή ποδοσφαιρική ισοστοσελίδα, 425.000 ευρώ, αλλά η τιμή του έχει πέσει στις 275.000 ευρώ, παρότι τα δύο τελευταία χρόνια είχε καλά στατιστικά.
Ο παίκτης είναι 30 χρονών (γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1992) στο Πουέρτο Ιγκατσού και πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 11 στην αρχική ενδεκάδα και στα 13 μπήκε ως αλλαγή. Επίσης έγινε σε έξι αλλαγή. Μέσο όρο έπαιζε 55 λεπτά και πέτυχε ένα τέρμα.
Στην Ατλάντα παίζει από το 2014, ενώ μόνο μία φορά βγήκε μακριά από τη χώρα του για να παίξει στη Βολιβιανή Στρόγκετς (2016-27, 29 παιχνίδια 5 γκολ).
Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ
Εντωμεταξύ η ΑΕΛ συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και σήμερα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 18.00 με την Προοδευτική, που ανέβηκε φέτος στη Super League 2 και προπονητή θα έχει τον Γιάννη Μάγγο, γνωστό από τη θητεία του σε ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας.
Το παιχνίδι αυτό, όπως και το προηγούμενο φιλικό με την Παναχαϊκή, θα δώσει την ευκαιρία στον Παναγιώτη Γκουτσίδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των παικτών.

 

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΞΕΝΩΝ
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, παίκτης της ΑΕΛ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας των Βαλκανίων, η οποία σήμερα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πρόκειται για παίκτη που είχε πέρυσι αρκετά παιχνίδια συμμετοχής…

 

1.450 ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η ΕΠΟ ενημέρωσε τις Ενώσεις ότι οι συνδρομές των αξιωματούχων διαιτησίας και των παρατηρητών προς αυτές θα είναι το 10% των αμοιβών τους, ορίζοντας παράλληλα και το κόστος της διαιτησίας για κάθε κατηγορία.
Συγκεκριμένα στη Super League 2 η αμοιβή του διαιτητή ανέρχεται στα 700 ευρώ, από 300 ευρώ παίρνουν οι δύο βοηθοί και 150 ευρώ ο παρατηρητής (το σύνολο κάθε αγώνα είναι 1.450 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα οδοιπορικά).
Η ΕΠΟ, με ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε στις 16/8 στις Ενώσεις, τις ενημερώνει ότι κατά την υπ’ αριθ. 20/28. 04.2022 συνεδρίαση, αφού έλαβε γνώση της εισήγησης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εγκρίνει τις παρακάτω συνδρομές για τους αξιωματούχους διαιτησίας και παρατηρητές προς τις ΕΠΣ:
Όλοι οι αξιωματούχοι θα πρέπει να καταβάλουν το 10% των αμοιβών τους από αγώνες με ανώτατο ποσό το παρακάτω:
Διαιτητής FIFA - 1,500 ευρώ
Βοηθός Διαιτητής FIFA - 1,000 ευρώ
Παρατηρητής FIFA - 500 ευρώ
Διαιτητής 1ης Κατηγορίας - 1,250 ευρώ
Βοηθός Διαιτητής 1ης Κατηγορίας - 750 ευρώ
Παρατηρητής 1ης Κατηγορίας - 500 ευρώ
Διαιτητής 2ης Κατηγορίας - 700 ευρώ
Βοηθός Διαιτητής 2ης Κατηγορίας - 300 ευρώ
Παρατηρητής 2ης Κατηγορίας - 150 ευρώ
Διαιτητής 3ης Κατηγορίας - 120 ευρώ
Βοηθός Διαιτητής 3ης Κατηγορίας - 60 ευρώ
Παρατηρητής 3 ης Κατηγορίας - 60 ευρώ
Στις τοπικές κατηγορίες, οι οποίες διοργανώνονται από τις Ενώσεις, οι αξιωματούχοι διαιτησίας θα καταβάλλουν το 10% της αμοιβής τους.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass