Ο Λαρισαίος Νίκος Λεπενιώτης μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2022 19:20

Από χθες ο Λαρισαίος διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας με πρόταση του ΕΣΑΚΕ.


Μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Νίκο Λεπενιώτη, καθώς σίγουρα δείχνει την αλματώδη εξέλιξη της ζωής ενός ανθρώπου που όταν σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη (Οικονομικές Επιστήμες) ήταν υπάλληλος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και τώρα συναποφασίζει για τις τύχες του αθλήματος.
Ως παίκτης, ο Λεπενιώτης αγωνίστηκε μόνο στην Ολύμπια, παίζοντας αξιόλογο μπάσκετ πριν τον κερδίσουν οι οικονομικές επιστήμες.
Κατάφερε, όμως, να συνδυάσει άψογα τον αθλητισμό και τα οικονομικά, όπως φάνηκε από τις δύο σημαντικές θέσεις ευθύνης, αρχικά ως υπεύθυνος λαμπαδηδρομίας στο «Αθήνα 2004» και τώρα ως διευθυντής του Ολυμπιακού, ενώ ίδρυσε και το Ινστιτούτο Αθλητικής Επιχειρηματικότητας με έδρα τη Λάρισα.
Ο Λεπενιώτης είναι ο δεύτερος Λαρισαίος στη διοίκηση της ΕΟΚ μετά τον δραστήριο Δήμο Ντικούδη, που είναι υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων (επίσης έχει παίξει στην Ολύμπια...) και ο τρίτος Θεσσαλός, αφού υπάρχει και ο Τρικαλινός Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος έχει ως αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass