Εύκολη πρόκριση για τους Χαλκιάδες

*ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ *ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 7-2 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2022 16:15
ΧΑΡΑΥΓΗ ΧΑΡΑΥΓΗ

Σε εξ αναβολής αγώνα για τον 4ο Όμιλο του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η α’ φάση της διοργάνωσης, ο Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων επιβλήθηκε εύκολα στο Θεσσαλικό της κατά μία κατηγορίας μικρότερης Χαραυγής με 7-2. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο α’ ημίχρονο με τους Λέτσιο (1-0) και Φιλίππου (2-1), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (2-3) και στην επανάληψη πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκολ να κλειδώσουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τασιόπουλος 2, Παληγιάννης, Λιούρας, Ραντάτσης, Αργυρακούλης και Αναγνώστου.


Από την πλευρά της, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια των Χαλκιάδων (παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση) αφιέρωσε τη νίκη στον παίκτη της ομάδας Ευριπίδη Παληγιάννη, η γυναίκα του οποίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και του ευχήθηκαν κάθε ευτυχία και μακροζωία.
ΧΑΡΑΥΓΗ (Γ. Σκαφιδάς): Ντούσιος, Μητράς, Πατσιούρας (80’ Μήτσης), Τέλιος, Στρατίκης, Λέτσιος, Σχοινάς, Δαμασιώτης, Χισένι (46’ Κρικέλης), Φιλίππου (46’ Σκαφιδάς), Γαλάνης (80’ Βουλτσίδης).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ (Β. Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (65’ Χαρισούλης), Γκουνάρας Χρ., Γκαουνάρας Στ., Ζαχόπουλος, Σκέγια, Παληγιάννης, Γκατζόγιας (65’ Αναγνώστου), Λιούρας, Τασιόπουλος, Αργυρακούλης, Καναβός (65’ Ραντάτσης).
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας, αποφασίστηκε να διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος της δεύτερης φάσης.
Από την Επιτροπή Κυπέλλου υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη φάση εισέρχονται στον θεσμό οι ομάδες που μετέχουν στο Πρωτάθλημα της Α’ De-Tox Κατηγορίας, αλλά και αυτές της Γ’ Εθνικής, οι οποίες θα μοιραστούν στους τέσσερις υπάρχοντες Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.
Η κλήρωση ορίστηκε για τη 1 μ.μ. και θα λάβει χώρα στα γραφεία της διοργανώτριας (Αδριανού 12).
Συγκεκριμένα, οι ομάδες που μετέχουν στη β’ φάση της διοργάνωσης είναι οι:
Αργυροπούλι, Δασοχώρι, Ευαγγελισμός, Δρυμός, Αμπελωνιακός (1ος Όμιλος), Αετόλοφος, Αιγάνη, Γλαύκη, Γαλήνη, Φιλοκτήτης (2ος Όμιλος), Λαρισαϊκός, Ανθούπολη, Αμπελόκηποι, ΑΕΛ, Αστραπή Ν.Π. (3ος Όμιλος), Ναρθάκι, Βούναινα, Τερψιθέα, Αγ. Ανάργυροι, Χαλκιάδες (4ος Όμιλος), Δαμασιακός, Κιλελέρ, Φαλανιακός, Γόννοι, Δήμητρα Γιάνν., Βλαχογιάννι, Παναγροτικός, Συκούριο, Πελασγιώτιδα, Αχιλλέας Φ., Μαυροβούνι, Μακρυχώρι, Μελισσοχώρι, Σμόλικας, Οικονόμος, Τύρναβος (Α’ De-Tox), ΠΟΕ και Δωτιέας Αγιάς (Γ’ Εθνική).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass