Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΛ Κ-15

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ 3-2

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 13:10

Με χατ-τρικ του Όντου, η ομάδα Κ-15 της ΑΕΛ κέρδισε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη 3-2, για την 6η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του οικείου Πρωταθλήματος της Super League 1.

Το διπλό αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε με ανατροπή του σκορ και απέναντι σε μια ομάδα που παρέμενε αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος. Τα γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ Κ-15 που παραμένει αήττητη, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Όντος, ενώ ο Άρης είχε προηγηθεί με γκολ του Μαυρόπουλου στο 9ο λεπτό και Γκίρλου στο 30ό λεπτό.
Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι Κρυκίδης, Λαϊνάς (64’ Καρκαμάνης), Σίτσας, Γεωργιάδης, Καπακτσόγλου, Χατζηβασιλείου, Σουγιόλτσης, Κώστογλου, Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκίρλος.
Για την ΑΕΛ, του Θοδωρή Ελευθεριάδη, οι Σπανός, Μπαργιώτας, Αβραμούλης, Δεμίρης, Αλμπάνης, Λυγούρας, Τσακνάκης Μ., Νταφούλης, Καραγιάννης, Όντος, Αγοραστός, ενώ σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Μπασδέκης, Γάτος, Μπακογιάννης και Πατσώνης.
*Να σημειωθεί ότι στο Πρωτάθλημα Κ-15, οι μοναδικές αήττητες ομάδες έως τώρα σε όλους τους Ομίλους είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ, η οποία συμπληρωματικά έχει δεχθεί γκολ μόνο από στατικές φάσεις.
*Με πρωτοβουλία των αρχηγών τους, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-15 αφιέρωσαν εκ μέρους τους την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 3-2, στον προπονητή τους Θοδωρή Ελευθεριάδη και την οικογένειά του, ευχόμενοι προς τον ίδιο για υγεία και καλοτυχία στο αγοράκι που έφερε στη ζωή η σύζυγός του, Εύα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Άρης-ΑΕΛ    2-3
Βόλος-Πανσερραϊκός    4-1
Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας    0-1
Ρεπό: ΠΑΟΚ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    13
2. ΑΕΛ    11
3. Άρης    10
4. Δόξα Δράμας    6
5. Παναιτωλικός    4
6. Πανσερραϊκός    1
7. Βόλος    4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)
ΑΕΛ-Βόλος
ΠΑΟΚ-Άρης
Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός
*Ρεπό: Δόξα Δράμας
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ-17
Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ΑΕΛ Κ-17 με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» στη Θεσσαλονίκη για τη 2η αγωνιστική Β’ φάσης του ΣΤ’ Ομίλου του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Super League 1. Η ΑΕΛ Κ-17 προηγήθηκε με τον Μπέη, ενώ ο Άρης Κ-17 ισοφάρισε με τον Βέργα στο 67ο λεπτό.
Σημειώνεται πως αναγκαστικές ήταν οι απουσίες των Νίτσου και Τόπη για τους «Βυσσινί», που εκτός του γκολ που πέτυχε ο Μπέης, είχαν και άλλες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια του Τζιότζιου και δύο καλές στιγμές με τον Μπέζα, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Με τον Άρη αγωνίστηκαν οι Καλτσάς, Παπακωνσταντίνου, Καραγκεβρούδης, Μάγης, Χατζόπουλος, Γεωργίου Χ., Χαρούπας (85’ Ρούτσης), Δημητρακόπουλος, Καραμανλής (74’ Ζησόπουλος), Γεωργίου Π. (60’ Σαχπαζίδης), Βέργας.
Αντίστοιχα, οι «11» του Γιάννη Σιάρκου ήταν οι Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος, Νικολακούλης, Γκατζιάς, Τσούτσος, Μπέης, Μπέζας, Τζιότζιος, Κουκουράβας, Πολύζος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπρισίμης, Ρίζος, Μπαντραλέξης, Βογιατζάκης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγ.-Β’ φάση-ΣΤ’ Όμιλος)
Άρης-ΑΕΛ    1-1
Βόλος-Λαμία    4-0
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα    4-4
Ρεπό: ΠΑΟΚ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ    4
2. Βόλος    3
3. Λαμία    3
4. ΠΑΣ Γιάννινα    1
5. Άρης    1
6. Παναιτωλικός    1
7. ΠΑΟΚ     0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(3η-Β’ φάση-ΣΤ’ Όμιλος)
ΑΕΛ-Βόλος
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης
Ρεπό: Λαμία
ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ-19
Η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας στο γήπεδο της Μάνδρας την αντίστοιχη του Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 5-0.
Για το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα σκόραραν από δύο φορές οι Βλιώρας και Ζησούλης, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Ελέζι.
Έτσι, οι «βυσσινί» έφτασαν τους 6 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, καθώς είχαν ενδιάμεσα και ένα ρεπό.
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος, Λυγούρας, Κούκος, Μπαργιώτας, Γωγουβίτης, Νινίκας, Τάφα, Αρσένης, Βλιώρας, Ζησούλης, Ελέζι, ενώ σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Κούρτης, Χρηστακέας, Ασίκογλου, Χατζής και Παπαϊωάννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass