Προκρίθηκαν τα φαβορί

*ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ *ΠΕΦΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 12:20

Φαλανιακός, Μαυροβούνι και Αστέρας Μελισσοχωρίου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησαν χθες των αντιπάλων τους, ήτοι Δήμητρας Γιάννουλης (4-3 στα πέναλτι - 1-1 κ.α.), Χαλκιάδων (2-0) και Φιλοκτήτη Μελιβοίας (1-0) αντίστοιχα, στο πλαίσιο της Β’ φάσης

της διοργάνωσης.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια έχουν ως εξής:
Ο Β. ΣΠΑΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Μαυροβούνι ήταν ο Βασίλης Σπανός, ο οποίος χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε στο 60’ και στο 80’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Χαλκιάδες.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ (Β. Τσιανάκας): Χαρισούλης, Καϊσέρογλου, Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Γκουνάρας Στ., Πέτσας (35’ Γάτος, 75’ Γκατζόγιας), Σκέγια, Λιούρας, Τασιόπουλος, Καβανός, Γκουνάρας Χ. (73’ Αργυρακούλης).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (80’ Ριζόπουλος Δ.), Τατσέλος (53’ Στατήρης), Εμμανουήλ (53’ Σπανός).
Ο ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «ΜΙΛΗΣΕ» ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Οι δύο αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Φαλανιακού Κωνσταντίνου αποδείχτηκαν καθοριστικές για να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα του Τάκη Παραφέστα με 4-3 (1-1 κ.α.), απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης, σ’ ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι, με τον νέο τεχνικό Δ. Κοντοδήμο να κάνει ντεμπούτο, προηγήθηκαν στο 82’ με το πέναλτι του Νάστα (στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρυώτης) και έδειχναν ότι είναι πολύ κοντά στην πρόκριση, ωστόσο στις καθυστερήσεις (90’+6’) ο Πανταζής ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί μίλησε ο Κωνσταντίνου που απέκρουσε τα πέναλτι των Μπαμπάλη και Χατζηγρηγορίου (ευστόχησαν οι Νάστας, Κουρούτσαλης και Κορλός) και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Από τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσιάκος, Πανταζής, Σακελλαρίου και Ευαγγελούλης, ενώ ο Κουρτεσιώτης στο 3ο πέναλτι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Πανταζής, Κουρτεσιώτης, Πάνου, Γκανάτσας (85’ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Καρακίτσιος (85’ Ευαγγελούλης), Ντανίκας, Τσιάκος, Δημήρης (65’ Σακελλαρίου).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Δ. Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Αρσένης, Αλατάς, Κουρούτσαλης, Ματσικόπουλος, Μπαμπάλης, Νάστας, Βασιλόπουλος (46’ Χατζηγρηγορίου), Γκαλγκανόπουλος, Καρέλας (52’ Ντόνας), Καρβούνης (60’ Κορλός).
ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ
Δύσκολη νίκη με το φτωχό 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Μελισοχωρίου στη Μελιβοία επί του Φιλοκτήτη και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 44’ μετά από αντεπίθεση ο Καζάκος, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκριση του Αστέρα έπαιξε ο τερματοφύλακας Κουκούτσης που σταμάτησε τις επικίνδυνες προσπάθειες των γηπεδούχων, που απείλησαν κυρίως με τους Χονδροδήμο, Ν. Γκουντάρα και Μαλλιάρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Μελισσοχωρίου ενισχύθηκε με τους Βασίλη Νούσια και Κώστα Χατζή που επέστρεψαν στην ομάδα για να βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μέκρας, Πασιάς, Γκουντάρας Δ., Γκουντάρας Ν. (65’ Μούσιας), Χονδροδήμος, Μαλαχτάρης (80’ Καραφίλης), Μαλλιάρας (65’ Κούκας), Ντούμος (60΄Κουβαράς, 80’ λ.τ. Ντεβές), Τζαβέλλας, Γιαννουλέας, Δεμερτζής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Βογιατζής, Κολοβός, Αβδουλάς, Σδράλης Θ. (80’ Γκαραβέλας), Καζάκος (70’ Αγγελακόπουλος), Περδίκης, Παραφέστας (65’ λ.τ. Χατζής Κ.), Καραμάνος, Παπαδούλης (70’ Πλης).
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2ος Όμιλος
Φιλοκτήτης-Μελισσοχώρι    0-1
3ος Όμιλος
Φαλανιακός-Δήμητρα Γιάνν.    4-3 πέν. (1-1 κ.α.)
4ος Όμιλος
Χαλκιάδες-Μαυροβούνι    0-2ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
1ος Όμιλος
Δαμασιακός-Π.Ο.Ε.
Δασοχώρι-Βλαχογιάννι
3ος Όμιλος
ΑΕΛ-Σμόλικας (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’)
4ος Όμιλος
Αχιλλέας Φ.-Κιλελέρ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass