Δύσκολο ματς, αλλά θα το παλέψει ο Ηρακλής Λ.

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗ (14:45)

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2023 11:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να κατακτήσει θετικό αποτέλεσμα, ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 14:45 στο AEL FC ARENA, κόντρα στον πάντα επικίνδυνο και δυνατό Π.Ο.Τ. Ηρακλή.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2 και η λαρισινή ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να κατακτήσει τη νίκη, ενώ και η ισοπαλία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, με βάση τη δυναμικότητα των Θεσσαλονικέων.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι στον Ηρακλή γνωρίζουν πως κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι πολύ κρίσιμο, γι’ αυτό, εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα, οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να έχουν και καλή ψυχολογία, ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, για να υλοποιηθεί ο στόχος της σωτηρίας.
Η λαρισινή ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για τη σημερινή αναμέτρηση και ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, αποφεύγοντας επιπόλαιες ενέργειες και λάθη, τα οποία ενδεχομένως στοιχίζουν.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζεται μόνο ο Λεσάι, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή, που του επιβλήθηκε, ενώ και ο Μπάντροβιτς, μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Χθες έγινε μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία ο τεχνικός κ. Χρήστος Χατζηλιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Φαρμάκης, Καμπέρης, Τσιμίκας, Συρεγγέλας, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Δοδοντσάκης, Λαγωνίδης, Καψάλης Σ., Μπάμης, Ζαφειρίου, Αλτάνης, Σούμπαση, Χριστίδης, Λεσάϊ, Τασιούλης, Γκαλίτσιος, Ευθυμιάδης και Μπόσιο.
Ο Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ
Με 20 παίκτες ήρθε στη Λάρισα ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC ARENA.
Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης επέλεξε τους: Βελλίδη, Παλαβράκη, Πανάγου, Σγουρή, Χρουσιέλ, Παπαστεριανό, Χειρίτραντα, Κωστούλα, Βιτλή, Σιούτα, Τότσκα, Τόγια, Σίλβα, Πατράλη, Μπαλικτσή, Δόρη, Άλεξιτς, Μελούνοβιτς, Τζουπιντάνα και Κουντουριώτη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας-Π.Ο.Τ. Ηρακλής θα διευθύνει ο κ. Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Χρήστο Τζώτζιο και Αθανάσιο Καραγιάννη (Θράκης), 4ος θα είναι ο κ. Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass